Eijffinger Behang

Oneindig veel keuze, trendsetters en innovatief. We hebben het hier natuurlijk over het behangmerk Eijffinger. Een merk dat de gehele productie in eigen huis houdt. Met veel verschillende collecties spreekt Eijffinger een brede doelgroep aan.
Eijffinger behang

Ondanks dat zij zich hebben gericht op meerdere doelgroepen is er een ding dat de collecties gemeen hebben: het Eijffinger handschrift. Het merk laat zich inspireren door grafische printen en actuele trends. Dit weten ze op bijzondere wijze te vertalen naar prachtige gordijnen en naar behang. Producten van hoogwaardige kwaliteit. Van lief naar stoer. Van zacht naar krachtig. En van klassiek naar modern. Welke smaak je ook hebt, bij Eijffinger slaag je sowieso. Breng je interieur tot leven en geef jouw huis de juiste uitstraling. Of je nu voor ingetogen of heel opmerkelijk gaat, met Eijffinger haal je een sterk en degelijk product in huis.

Eijffinger is een verrijking voor ieder huis. Kom naar Decorette om de verschillende collecties te bewonderen. We waarschuwen je vast: het wordt een hele lastige keuze.