Plisségordijnen

Geef je huis een klassiek en stijlvol uiterlijk met mooie plisségordijnen van Decorette. Bij ons heb je de keuze uit talloze kleuren, stijlen en dessins. We helpen je graag om dat ene perfecte plisségordijn te vinden, zodat jouw unieke stijl volledig tot zijn recht komt. Laat je verrassen in één van onze winkels of nodig ons bij jou thuis uit voor plisségordijnen op maat!  

Wat zijn plisségordijnen?

Een plissé-gordijn is een type raamdecoratie met plissé, oftewel een laag stof met een subtiele horizontale plooi. In tegenstelling tot normale gordijnen wordt een plissé-gordijn niet van links naar rechts geopend, maar in een verticale beweging.   

Sommige plissé-gordijnen zijn ‘top down, bottom up’. Deze kun je niet alleen neer laten, maar ook van onderen naar boven bedienen. Ideaal wanneer je voldoende licht in huis wilt, maar niet ten koste van je privacy! 

Dankzij de plissé heeft dit soort raambekleding een geluiddempende werking. Plissé-gordijnen zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor ramen met een bijzondere vorm, omdat ze verkrijgbaar zijn in velerlei modellen en vormen.  

Ons assortiment plisségordijnen

Voor een uitgebreide collectie plisségordijnen ben je bij Decorette aan het juiste adres. Naast plissés van ons Private Label bieden wij ook Luxaflex plisségordijnen, de Luxaflex Plissé Shades, aan. 

Je kiest bij ons niet alleen uit een ruim aanbod aan diverse kleuren, maar bepaalt ook zelf de grootte van de horizontale plooi. De dikte van de plooi speelt een grote rol in de uitstraling van je plisségordijn. Bij Decorette kies je voor een verfijnde plissé van 20mm of een robuuste plooi van 32mm. 

Onze gordijnen met plissé zijn verkrijgbaar in diverse mooie, rustige kleuren. Of je je plissé-gordijn nu wit wilt, je plissé-gordijn groen wilt of voor zwarte plissé-gordijnen gaat – bij Decorette vind je het allemaal.  

Je kunt kiezen uit verschillende bedieningsvormen. Je vindt bij ons plisségordijnen met een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord of een eindlooskoord, maar ook plissé-gordijnen met elektrische bediening. Heb je vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! 

Luxaflex® Plissé Shades: de raamdecoratie voor jou

In ons assortiment vind je de prachtige collectie Luxaflex® Plissé Shades. Plisségordijnen van Luxaflex® staan bekend om de lange houdbaarheid. Een duurzaam leven voor deze raamproducten is vanzelfsprekend. Maar ook over het design is om door een ringetje te halen. Je hebt het zelf in de hand hoe je jouw Luxaflex® Plissé Shades styled. Kom langs onze winkel voor advies.

Plisségordijnen en nog heel veel meer, onder één dak bij Decorette

Met plissé-raamdecoratie creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer. Plisségordijnen zijn van nature lichtdoorlatend, waardoor ze ook in gesloten toestand een zachte lichtval in de ruimte toelaten. 

Met behulp van het juiste materiaal en de juiste kleur creëer je eenvoudig de beste plisségordijnen, op maat gemaakt voor jouw huis. Decorette helpt je daar graag een handje bij. Wij gaan voor niets minder dan jouw ultieme woonervaring, zowel bij jou thuis als bij ons in de winkel. Je vindt bij ons alle essentials voor jouw unieke interieur onder één dak, van raamdecoratie tot vloeren

Jouw persoonlijke maatwerk plisségordijn koop je bij Decorette

Plissé-gordijnen kopen die volledig aansluiten bij jouw wensen, dat doe je bij Decorette. Hoge kwaliteit, gevoel voor stijl en een warme service staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen maken wij jouw plissé-gordijnen op maat, maar we komen ze ook nog eens gratis bij je inmeten

Je bent van harte welkom bij ons in de winkel. We zitten door heel Nederland, dus je vindt altijd een Decorette bij jou in de buurt. Zien we je snel?

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Raamdecoratie brengt sfeer in huis én biedt optimale privacy. Ben jij op zoek naar het perfecte soort? Bekijk eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze winkels