Mobiele winkel

ONDERNEMEN ZONDER FYSIEKE WINKEL

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd maar willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Wij hebben hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land. Ben jij de ondernemer die past in dit nieuwe concept?

Pas jij in het profiel van wel ondernemend, maar liever geen winkel?

Wonen is een persoonlijke beleving en het gevoel van thuisvoelen verschilt per persoon. Als woonprofessional weten wij hoe we dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Of onze ondernemers dit nu in een fysieke winkel of een mobiele winkel doen, een persoonlijk woonadvies staat altijd centraal! 

bekijk de video

Onze passie voor interieur delen

Je als creatief ondernemer aansluiten bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo is onze (online) marketing-afdeling continu bezig met het folders en een magazine, uitnodigende campagnes, activerende content voor de Decorette website en alle social media kanalen. Alles om de consument naar jouw mobiele winkel te leiden.


Ondernemer aan het woord

Marga Bodbijl – Decorette

“Het grootste voordeel vind ik dat ik kan werken op een moment dat voor mij uitkomt. Ik heb meer tijd en kan de klant nog meer persoonlijke aandacht geven. Kijk ik naar het rendement, dan heb ik de druk van de winkel niet meer. Mijn omzet is gelijk gebleven, waarbij ik veel minder lasten heb.”

De ondernemer met gevoel voor stijl & wonen.

Als creatief ondernemer bij Decorette ligt jouw hart bij wonen en interieur. De interieurbranche is voor jou niet onbekend en je beschikt over de juiste expertise. Jij bent de schakel tussen merk en doelgroep.

Dat betekent dat jij persoonlijk contact hebt met de consument en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Als Decorette-ondernemer kun je goed luisteren, heb je gevoel voor inrichting en is het jouw ambitie om mensen te inspireren.

Heinz Ros

info@rosrmc.nl

Jacob Mink

j.mink@ek-retail.com

Laten we kennis maken!

Dus, ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap of heb je ‘gouden handen’ en passie voor interieur en design? Krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Ben je geïnteresseerd in onze succesvolle franchise-formule en speel je met het idee om een mobiele winkel te openen? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek aan!


Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels