Isolerende rolluiken

Isolerende rolluiken zijn een multifunctionele vorm van zonwering. Niet alleen zorgen ze voor verduistering en privacy, maar ze helpen ook nog op het gebied van energiebesparing. Ben je benieuwd of isolerende rolluiken ook iets voor jou zijn? Ontdek het hier dan snel! 

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van buitenzonwering met uitzondering van Bergeijk, Broek op Langedijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van zonwering met uitzondering van: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht en Vorden.

De isolerende eigenschappen van rolluiken

In zowel de zomer als de winter hebben rolluiken een isolerend effect. In de winter helpen ze om de kou buiten te houden. Zelfs met dubbelglas komt er altijd nog wat kou binnen rond de ramen, maar als je het raam afsluit met isolerende rolluiken, komt de koude buitenlucht veel minder makkelijk door de ramen naar binnen. Hierdoor hoef je ook minder te stoken. In de zomer zorgen isolerende rolluiken er door het buitenhouden van de zonnestralen voor dat je woning niet te veel opwarmt, waardoor je geen airco of ventilator hoeft te gebruiken.

De isolerende werking van rolluiken is erg prettig, maar er is wel één nadeel. Als je overdag van deze isolatie gebruik wil maken, betekent dat dat je geen lichtinval van buiten hebt door de ramen met isolerende rolluiken. Tijdens koude winteravonden is dat niet zo’n probleem, maar zeker voor de lange dagen van de zomer is dat wel iets om over na te denken.

Ons assortiment isolerende rolluiken

Bij Decorette vinden we het belangrijk dat je nieuwe zonwering goed past bij jouw huidige woonsituatie en je wensen. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten isolerende rolluiken. Zo hebben we elektrische isolerende rolluiken, maar ook handmatige. Daarnaast maken we isolerende rolluiken graag voor je op maat. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je nieuwe isolerende rolluiken precies voor jouw ramen passen. En uiteraard zijn al onze isolerende rolluiken van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je er lang van kan genieten.

Persoonlijke service bij Decorette

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van isolerende rolluiken? Dan kun je contact met ons opnemen, maar we heten je ook graag welkom in één van onze Decorette-woonwinkels. In onze winkels in Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht verkopen we geen zonwering, maar in één van onze tientallen andere winkels kan je wel terecht voor isolerende rolluiken.

In onze winkels voorzien we je graag van persoonlijk advies om je te helpen bij het vinden van de juiste isolerend rolluiken voor jouw woning. Daarnaast kun je er ons assortiment met eigen ogen bekijken. Dit assortiment bestaat uit veel meer dan isolerende rolluiken. Zo hebben we ook andere soorten zonwering, net als onder andere vloeren, raamdecoratie en behang. Alles voor jouw interieur vind je bij Decorette dan ook onder één dak.

Isolerende rolluiken kopen?

Als je op zoek bent naar isolerende rolluiken, dan is Decorette hét adres voor jou. Niet alleen hebben we verschillende soorten isolerende rolluiken van hoogwaardige kwaliteit die je kunt laten aansluiten op jouw behoeften, maar ook kunnen we de montage voor je uit handen met onze montageservice. Onze specialisten zorgen ervoor dat alles goed ingemeten en gemonteerd wordt, zodat jij dat niet hoeft te doen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs in één van onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels