Franchisenemer worden

DÉ MOOISTE WOONFORMULE VAN NEDERLAND

Franchisenemer worden bij Decorette biedt veel mogelijkheden. Dagelijks werken we aan een kwalitatieve groei van de winkelformule. Hierin staat samenwerking centraal. Ons team biedt jou kansen en als franchise-ondernemer geef jij Decorette een gezicht. Wil jij ook franchisenemer worden? Vraag dan onze acquisitiefolder aan!

Wonen is een persoonlijke beleving en het gevoel van thuisvoelen verschilt per persoon. Als woonprofessional weten wij hoe we dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Samen met onze service en vakmanschap maakt dit Decorette tot een onmisbare formule in de interieurbranche. Decorette geeft thuis zijn een nieuwe betekenis. 

bekijk de video

Onze passie voor interieur delen.

Je als franchisenemer aansluiten bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo is onze (online) marketing-afdeling continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe campagnes, het bijhouden van de gezamenlijke website, content creatie en huis-aan-huis folders. Alles om de consument naar jouw franchise-winkel te leiden.

Decorette on the road

Naast de fysieke Decorette woonwinkels is er ook het Decorette on the road concept; ondernemen zonder een fysieke winkel. Onze ondernemer gaat na een telefonische of online intake naar de klant toe met de mobiele winkel. In overleg is een gezamelijk bezoek aan een showroom mogelijk. Een nieuwe manier van ondernemen met dezelfde uitwerking zoals de klant van Decorette gewend is.

 • Roy Fransen – Ondernemer Decorette Gulpen

  “Ondernemers die kiezen voor Decorette hebben direct een grote voorsprong. Ze beschikken over een compleet, eigentijds assortiment waarmee ze eindeloos kunnen combineren.”

 • Dionne Lamers – Ottenhoff – Ondernemer Decorette Heemskerk

  “Het horen bij een formule als Decorette zorgt voor een groot bereik in de regio, zo komen klanten na 20 jaar nog steeds terug. Daar helpt de online vindbaarheid ook bij, waar we helemaal ontzorgd in worden.”

 • Marga Bodbijl – Ondernemer Decorette Vorden

  “Samen een mooi eigen interieur maken en daarbij kunnen putten uit de mooiste collecties die Decorette te bieden heeft.”

 • Francis Scheerstra – Ondernemer Decorette Anna-Paulowna

  “Met alle collecties van Decorette tot je beschikking gaat Decorette verder waar de bouwmarkt eindigt.”

De ondernemer met gevoel voor stijl & wonen.

Als franchise ondernemer bij Decorette ligt jouw hart bij wonen en interieur. De interieurbranche is voor jou niet onbekend en je beschikt over de juiste expertise. Jij bent de schakel tussen merk en doelgroep.

Dat betekent dat jij persoonlijk contact hebt met de consument en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Als Decorette-ondernemer kun je goed luisteren, heb je gevoel voor inrichting en is het jouw ambitie om mensen te inspireren.

Danielle de Haas

Retail manager

D.deHaas@ek-retail.com

Ruby Beck

Retail manager

R.Beck@ek-retail.com

Laten we kennis maken!

Ben je geïnteresseerd in onze succesvolle franchise-formule en speel je met het idee om een Decorette-winkel te openen? Wil je meer weten over franchisenemer worden en ontdekken hoe je eigen franchise-onderneming eruit kan zien? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend onze acquisitiefolder aan!


Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels