HookedOnWalls

Het merk HookedOnWalls is onderdeel van Arte. De luxe en finesse van Arte zie je ook zeker terug in dit merk. HookedOnWalls  onderscheid zich door vooruitstrevende designs te maken. Zij zijn trendsetters; spelen in op de ontwikkelingen in de interieurwereld. Ga voor HookedOnWalls behang en je bent de eerste met een spetterend Japans motief of een sophisticated vogel design. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment en helpen en adviseren we je graag!

HookedOnWalls, een designer behangmerk

De uitgesproken stijl van HookedOnWalls is wellicht een tikje anders dan jij gewend bent. Geen standaard bloemen behang, ouderwetse barokmotieven of simpele dessins. Bij dit merk vind je prachtige bloesems, hoogstaande klassieke elementen uit de oudheid en moderne geometrie. Gedurfd, verrassend en zoals je nog niet eerder bent tegengekomen. Het behang is toepasbaar in ieder interieur, ongeacht jouw woonstijl. In onze winkels vind je een breed HookedOnWalls aanbod waar iedereen het behang van zijn smaak vindt.

De trendsetters van HookedOnWalls

Het behang van HookedOnWalls volgt geen trends; ze zetten ze. De ervaren ontwerpers volgen alle ontwikkelingen in de mode en lopen hierop vooruit. Het flamingo behang ligt al in onze winkels voordat jij het tegenkomt in een woonblad. Over trendy jungle motieven maar niet te spreken. In het ontwerpproces wordt nauwkeurig gekeken naar de kleinste details en meest vooruitstrevende kleurpaletten. Het is behang voor de toekomst.

Het assortiment van HookedOnWalls

Het assortiment bestaat uit een verscheidenheid van stijlen en patronen. Ieder persoon zoekt immers naar een andere stijl voor het huis. De themacollecties bieden een enorme hoeveelheid aan grafische patronen in Art Deco stijl, stijlvolle bladerdaken en verfijnde structuren. Of je nu modern woont of romantisch slaapt, een passend HookedOnWalls behang is voor iedereen beschikbaar. Je slaagt bij Decorette onder andere voor de volgende HookedOnWalls collecties:

  • HookedOnWalls arashi
  • HookedOnWalls passe partout
  • HookedOnWalls hidden treasures

HookedOnWalls behang kopen bij Decorette

In onze winkels vind je een behangmix van luxe Arte, trendy Eijffinger, duurzame BN Walls en designer HookedOnWalls. Het is de perfecte melange om iedereen te voorzien van het behang uit zijn dromen. Waar je ook naar zoekt; bij Decorette zal je het vinden. Neem de tijd; ga zitten en laat je inspireren door het mooiste behang van HookedOnWalls en onze andere behang soorten. Er is zoveel moois te ontdekken dat je alles wel wil kopen. Wij helpen en adviseren je graag. Van persoonlijk interieuradvies tot onze behangservice. Bezoek onze winkels of maak online een afspraak!

Afspraak maken
Winkels
webshop
Decorette effen behang
Decorette Arte behang grafisch
eijffinger bloemen dessin
BN Walls designbehang
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Behang is de stijlbepaler in huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette