• Gratis persoonlijk advies
 • 50+ winkels
 • Van interieurontwerp tot realisatie

HookedOnWalls

Het merk HookedOnWalls is onderdeel van Arte. De luxe en finesse van Arte zie je ook zeker terug in dit merk. HookedOnWalls onderscheidt zich door vooruitstrevende designs. Zij zijn trendsetters en spelen in op de ontwikkelingen in de interieurwereld. Ga voor HookedOnWalls behang en je bent de eerste met een spetterend Japans motief of een sophisticated vogel design. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment en adviseren we je graag.

hookedonwalls behang

Nieuwe HookedOnWalls collecties Tropical Weave, Silhouette, Penthouse, Aquarel

Laat je inspireren door de nieuwste prachtige collecties van HookedOnWalls: tropical Weave, Silhouette, Penthouse en Aquarel.

hookedonwalls behang
hookedonwalls aquarel
hookedonwalls ginko
hookedonwalls behang

HookedOnWalls, een designer behangmerk

De uitgesproken stijl van HookedOnWalls is wellicht een tikje anders dan jij gewend bent. Geen standaard bloemen behang, ouderwetse barokmotieven of simpele dessins. Bij dit merk vind je prachtige bloesems, hoogstaande klassieke elementen uit de oudheid en moderne geometrie. Gedurfd, verrassend en zoals je nog niet eerder bent tegengekomen. Het behang is toepasbaar in ieder interieur, ongeacht jouw woonstijl. In onze winkels vind je een breed HookedOnWalls aanbod waar iedereen het behang van zijn smaak vindt.

De trendsetters van HookedOnWalls
Het behang van HookedOnWalls volgt geen trends, ze zetten ze. De ervaren ontwerpers volgen alle ontwikkelingen in de mode en lopen hierop vooruit. Het flamingo behang ligt al in onze winkels voordat jij het tegenkomt in een woonblad. Over trendy jungle motieven maar niet te spreken. In het ontwerpproces wordt nauwkeurig gekeken naar de kleinste details en de meest vooruitstrevende kleurpaletten. Het is behang voor de toekomst.

Het assortiment van HookedOnWalls
Het assortiment bestaat uit een verscheidenheid van stijlen en patronen. Iedereen zoekt immers naar een andere stijl voor het huis. De themacollecties bieden een enorme hoeveelheid aan grafische patronen in Art Deco stijl, stijlvolle bladerdaken en verfijnde structuren. Of je nu modern woont of romantisch slaapt, een passend HookedOnWalls behang is voor iedereen beschikbaar. Je slaagt bij Decorette onder andere voor de volgende HookedOnWalls collecties:

 • HookedOnWalls arashi
 • HookedOnWalls passe partout
 • HookedOnWalls hidden treasures

  HookedOnWalls behang kopen bij Decorette
  In onze winkels vind je een behangmix van luxe Arte, trendy Eijffinger en stijlvol Behangexpresse. Het is de perfecte melange om iedereen te voorzien van het behang van zijn dromen. Waar je ook naar zoekt; bij Decorette zal je het vinden. Neem de tijd, ga zitten en laat je inspireren door het mooiste behang van HookedOnWalls en onze andere behang soorten. Er is zoveel moois te ontdekken dat je alles wel wil kopen. Wij helpen en adviseren je graag. Van persoonlijk interieuradvies tot onze behangservice. Bezoek onze winkels of maak online een afspraak!

  Meer in ons assortiment behang

  Kan ik helpen?

  Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.