Tapijt leggen

Je hebt in onze winkel de keus gemaakt voor tapijt en natuurlijk gaat onze stoffeerder dit ook voor je leggen. Voordat het zover is bepaalt de stoffeerder hoe het tapijt gelegd moet worden. Een goede installatie is noodzakelijk en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.


Tapijt installeren

De verschillende manieren om een tapijt te installeren met hun specifieke eigenschappen zijn:

  1. Tapijt spannen; de vloerbedekking wordt over een onderlaag van vilt of schuimrubber (ondertapijt) gespannen en aan de randen vastgespijkerd.

  2. Tapijt verlijmen/Vastplakken; er wordt door de stoffeerder een speciale tapijtlijm aangebracht, waarop de vloerbedekking wordt gelegd. Na het opdrogen van de lijm zit de vloerbedekking heel stevig vast op de ondergrond.

  3. Tapijt los leggen; dit wordt alleen toegepast waar niet gespijkerd of verlijmd mag worden.

Vloerbedekking laten leggen

Tapijt laten leggen door een specialist heeft veel voordelen. Je bespaart niet alleen tijd maar je weet ook zeker dat het leggen goed gebeurt. Bij aankoop van een Decorette-tapijt, wordt het tapijt gratis gelegd. De stoffeerder van Decorette zal in 90% van de gevallen ondertapijt gebruiken. Je krijgt extra comfort met goed ondertapijt. Dat is het ultieme luxe gevoel, stille luxe noemen wij dat.  Wat zijn hiervan de voordelen:

  1. Het is comfortabel

  2. Het tapijt voelt nog zachter aan

  3. Het tapijt gaat langer mee

  4. Prettig voor de akoestiek want het dempt het geluid

  5. Het isoleert

In overleg met jou maken we een planning en bespreken we wie wat doet. Tapijt leggen in een bewoond huis betekent natuurlijk dat alle meubelen eruit moeten. Onze stoffeerder bespreekt met jou hoeveel tijd hij denkt nodig te hebben om het voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat je snel kunt genieten van je nieuwe tapijt.

Wil je het goed geregeld hebben en je nieuwe tapijt laten leggen? Wij helpen je hier graag mee! Ook bij trap-tapijt leggen zijn we je graag van dienst. Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels