Tapijt leggen

Je hebt in de winkel de keus gemaakt voor tapijt en natuurlijk gaat onze stoffeerder dit ook voor je leggen. Voordat het zover is bepaalt de stoffeerder hoe het gelegd moet worden. Een goede installatie is noodzakelijk en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. De verschillende manieren om een tapijt te installeren met hun specifieke eigenschappen zijn:

  1. Spannen; de vloerbedekking wordt over een onderlaag van vilt of schuimrubber (ondertapijt) gespannen en aan de randen vastgespijkerd.

  2. Verlijmen/Vastplakken; er wordt door de stoffeerder een speciale tapijtlijm aangebracht, waarop de vloerbedekking wordt gelegd. Na het opdrogen van de lijm zit de vloerbedekking heel stevig vast op de ondergrond.

  3. Los leggen; dit wordt alleen toegepast waar niet gespijkerd of verlijmd mag worden.

De stoffeerder van Decorette zal in 90% van de gevallen altijd ondertapijt gebruiken. Je krijgt extra comfort met goed ondertapijt, dat is het ultieme luxe gevoel, stille luxe noemen wij dat.  Wat zijn hiervan de voordelen:

  1. Comfortabel

  2. Het tapijt voelt nog zachter aan

  3. Het tapijt gaat langer mee

  4. Prettig voor de akoestiek want het dempt het geluid

  5. Het isoleert

In overleg met jou maken we een planning en bespreken we wie wat doet. Tapijt leggen in een bewoond huis betekent natuurlijk dat alle meubelen eruit moeten. Onze stoffeerder bespreekt met jou hoeveel tijd hij denkt nodig te hebben om het voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat je snel kunt genieten van je nieuwe tapijt.

Wil je het goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
3D interieuradvies
vloeren leggen
interieuradvies
behangservice
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels