Horren voor dakraam

Net als in de rest van het huis wil je ook op zolder geen insecten of ander ongedierte hebben. Horren voor je dakraam zijn ideaal om dit probleem te voorkomen. Wil je weten wat wij je kunnen bieden op het gebied van dakraam horren? Ontdek dan hier meer over de mogelijkheden! 

20% korting op Luxaflex® horren

Actie: 20% korting op Luxaflex® horren

In de zomer zijn horren onmisbaar. Hiermee houd je vervelende insecten buiten, terwijl je binnen geniet van een frisse zomerse bries en een ongestoorde nachtrust. Bovendien helpt het speciale Poll-tex® gaas om hooikoortsklachten te verminderen. Bereid je huis voor op de zomer en profiteer daarom in de maand juni van 20% korting op Luxaflex® horren.

Actie

Horren voor een schuin dakraam

De functie van een hor voor een dakraam is hetzelfde als die van andere soorten horren: ervoor zorgen dat er geen vervelende beestjes je huis binnenkomen. Als je een dakkapel hebt, zijn de ramen vaak niet anders dan op andere plekken in het huis. Als je echter geen dakkapel hebt, lopen dakramen vaak schuin, net als het dak. In dat geval moet daar bij de keuze van de hor rekening mee gehouden worden. Om de hor optimaal te kunnen inzetten, moet deze immers ook optimaal gemonteerd zijn.

Onze horren voor schuin dakraam

Voor de ideale hor voor je dakraam zit je bij ons helemaal goed. Een schuin raam zorgt misschien voor wat extra uitdagingen, maar wij weten daar raad mee. Wij maken graag je nieuwe dakraam hor voor je op maat, zodat het formaat precies aansluit op het raam. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bevestigingssysteem optimaal bevestigd kan worden, op zo’n manier dat het uiteraard wel licht- en luchtdoorlatend is, maar er geen ruimte is voor zelfs de kleinste beestjes om binnen te komen. 

Bespreek met ons de mogelijkheden in onze winkels

Wil je weten wat we jou kunnen bieden als het gaat om dakraam horren? Kom dan eens langs in één van onze Decorette-vestigingen. Hier gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie. Daarnaast kun je er voorbeelden van onze horren voor dakramen zien en staan we er voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben tientallen winkels verspreid over heel Nederland, dus je vindt ons altijd wel ergens in de buurt. 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor veel meer dan alleen horren voor een dakraam. We hebben ook andere soorten horren, zoals deurhorren, horgordijnen en plisségordijnen. Daarnaast hebben we nog veel meer soorten producten, zoals andere soorten raambekleding, vloeren en zonwering. Als je handige producten voor je woning nodig hebt of je je interieur simpelweg een nieuwe look wil geven, zit je bij Decorette dan ook goed. 

Hor voor je dakraam kopen?

Een hor voor je dakraam koop je bij Decorette met een heerlijk gevoel. We hebben namelijk niet alleen fijne producten, maar je profiteert bij ons ook van onze service. Zoals gezegd maken we bijvoorbeeld graag je dakraam hor op maat. Daarnaast hebben we een eigen montageservice. Als je van nature niet heel handig bent, nemen onze professionals de montage van de hor voor je dakraam voor hun rekening. Kom bij ons langs en laten we de mogelijkheden bespreken! 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels