Elektrische raamdecoratie

Ben je op zoek naar meer gemak bij het bedienen van je raamdecoratie? Dan is elektrische raamdecoratie echt iets voor jou! Bij Decorette kun je terecht voor dit soort raambekleding. In onze winkels staan we voor je klaar om je te helpen en je te voorzien van persoonlijk advies. Wil je vast meer weten over elektrische raamdecoratie? Lees dan snel verder!


Hoe werkt elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie, ook wel bekend als slimme raamdecoratie of smart raamdecoratie, is raambekleding die je van een afstand kunt bedienen. Elektrische raamdecoratie kun je bedienen met een smart home systeem. Met dit systeem zorg je ervoor dat verschillende elektronische apparaten met elkaar kunnen communiceren. Zo kun je je elektrische raamdecoratie bedienen via bijvoorbeeld Bluetooth of WiFi. Het is bij elektrische raamdecoratie dus ook mogelijk om deze op afstand te bedienen.

Deze elektronische manier van bedienen kun je gebruiken voor verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Denk hierbij aan elektrische jaloezieën of elektrische lamellen. Ook plisségordijnen of vouwgordijnen zijn elektronisch te bedienen. Daarnaast zijn elektrische rolgordijnen populair.

De voordelen van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is veiliger dan sommige andere soorten raambekleding. Jaloezieën, Luxaflex® Plissé Shades en rolgordijnen hebben normaal gesproken een koord om de raamdecoratie mee te bedienen. Vooral voor kinderen kan dit gevaarlijk zijn, want die kunnen verstrikt raken in lange koorden. Bij elektrische raamdecoratie hoef je daarvoor niet bang te zijn.

Ook is elektrische raamdecoratie gebruiksvriendelijker. Je hebt nooit meer last van een koord dat in de knoop zit of niet zo soepel werkt als je zou willen. Het is dus duidelijk dat elektrische raamdecoratie ten opzichte van sommige handmatig bediende raamdecoratie een aantal voordelen heeft.

Decorette: je totale woonoplossing

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten elektrische raamdecoratie, maar als je toch op zoek bent naar iets meer traditionele raambekleding, zit je bij ons ook goed. Handmatige jaloezieën of rolgordijnen vind je namelijk ook in ons assortiment, net als standaard gordijnen van verschillende stoffen en in allerlei kleuren. Als je ook andere delen van je huis een nieuwe look wil geven, kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld vloeren of behang. Alles wat je nodig hebt voor een frisse nieuwe look in je huis vind je dan ook bij Decorette.

Elektrische raamdecoratie kopen?

Als je elektrische raamdecoratie in huis neemt, weten we bijna zeker dat je daar een goed gevoel aan overhoudt. Wil je inderdaad elektrische raamdecoratie kopen? Dan zijn we er voor je. Kom eens langs in één van onze woonwinkels, waar we klaar staan om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies. Dat maakt het een stuk makkelijker om te bepalen wat de juiste keuze is voor jouw huis. Zien we je snel?

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Rolgordijnen brengen sfeer in huis én bieden optimale privacy. Ben jij op zoek naar de perfecte soort? Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels