Luxaflex® PowerView® automation

Luxaflex® PowerView® automation is een automatiseringssysteem dat speciaal voor Luxaflex® producten is ontwikkeld. Het biedt een huis vol comfort én maakt wonen een stuk gemakkelijker. Heb jij de wens om jouw woning een stuk slimmer te maken met behulp van elektrische raamdecoratie van Luxaflex®? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren over de mogelijkheden van raamdecoratie met Luxaflex® PowerView® automation.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van Luxaflex® raamdecoratie met uitzondering van: Beilen, Echt, Enschede, Vught, Hollands Kroon (Anna Paulowna), Nieuw Amsterdam, Oirschot, Bilthoven, Hengelo, Budel.

Elektrische Luxaflex® producten met Luxaflex® PowerView® automation

Met Luxaflex® PowerView® automation bedien je alle elektrische raamdecoratie in het hele huis, met één druk op de knop. Dit kan eenvoudig met de Pebble® afstandsbediening of via de PowerView® app op je eigen smartphone of tablet. Door middel van een draadloos systeem maak je jouw raamdecoratie volledig elektrisch. PowerView® automation is eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te passen aan jouw voorkeuren.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij Luxaflex® PowerView® automation bovenaan. Zo stel je naar wens in dat de gordijnen ‘s ochtends automatisch opengaan en in de avond weer sluiten. Jouw automatisch bedienbare raamdecoratie van Luxaflex® heeft vele voordelen en is ook handig om inbrekers te weren als je op vakantie bent. Kies voor optimaal gemak en laat je informeren over alle mogelijkheden met PowerView® automation!

Bij Decorette vind je alles voor wonen en raamdecoratie onder één dak. Naast een uitgebreid assortiment Luxaflex® raamdecoratie hebben we ook diverse andere soorten raambekleding van andere merken en zijn we experts in slimme raamdecoratie. Decorette is er voor iedere woonwens en elk budget. Ontdek het zelf!

Luxaflex PowerView

Pebble® afstandsbediening

Luxaflex PowerView shades

Luxaflex® Duette® shades met PowerView® automation

Luxaflex® PowerView® automation: meer dan slimme raamdecoratie

Je kunt PowerView® automation op diverse systemen aansluiten. Zo kan je met één systeem meer dan alleen producten van Luxaflex® elektrisch bedienen. PowerView® is o.a. aan te sluiten op Google Assistant, Apple Homekit of Amazon Alexa. Slim wonen was nog nooit zo dichtbij.

Luxaflex® PowerView® is het perfecte systeem om alles uit je leefomgeving te halen en te genieten van een interieur vol comfort en gemak. Denk hierbij aan voordelen als:

  • Privacy en beveiliging (bijvoorbeeld als je op vakantie gaat)
  • Automatische bediening
  • Kindveilig
  • Besparing op energiekosten
  • Gemakkelijk aan te sluiten op een slimme thermostaat

Wij raden aan om eens te komen oriënteren in onze winkel. Daar ontdek je verschillende systemen die elektrische raamdecoratie mogelijk maken. 

Luxaflex® PowerView® automation bij Decorette

Ben je geïnteresseerd in een slim systeem voor jouw huis? Decorette is officieel Luxaflex® dealer, dus je bent bij ons aan het juiste adres. Decorette is de Luxaflex®-specialist bij jou in de buurt. Met wel meer dan 50 ruime woonwinkels bevindt zich altijd wel een Decorette in jouw omgeving. Onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig en persoonlijk advies.

We komen ook graag bij je thuis om talle mogelijkheden met Luxaflex® PowerView® automation toe te lichten of voor uitgebreid interieuradvies. Maak direct een afspraak of bezoek de Decorette bij jou in de buurt!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Home automation is de praktische oplossing voor échte luxe in huis. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels