• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Motionblinds

Raamdecoratie aangedreven door Motionblinds is een simpele, snelle en slimme oplossing voor raamdecoratie. Ontdek het comfort en gemak van elektrische raamdecoratie.

Motionblinds

Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds

Ga voor gemak en luxe in je woning met Motionblinds. Met Motionblinds kan je namelijk verschillende type raamdecoratie in huis elektrisch bedienen. Dit systeem is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Kortom, je bent maar een paar stappen verwijderd van elektrische raamdecoratie in huis!

Geschikt voor dupligordijnen, rolgordijnen en jaloezieën

Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds is geschikt voor rolgordijnen, dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën. Met Motionblinds is jouw raamdecoratie in een minuutje elektrisch bedienbaar. Activeer en bedien je raamdecoratie thuis én buitenshuis gemakkelijk in een handomdraai.

Kabelvrij én makkelijk in gebruik

Het installeren van raamdecoratie met Motionblinds is volledig kabelvrij en vereist geen ingewikkelde kennis. De ingebouwde batterijmotoren zijn oplaadbaar met een standaard USB-C kabel. Bijkomend voordeel is dat je bij normaal gebruik de motor slechts één of twee keer per jaar hoeft op te laden. Na het installeren scan je de setup code in de Motionblinds Bluetooth app. Met slechts een paar eenvoudige stappen is je raamdecoratie klaar om via de app elektrisch bediend te worden. Wil je op vaste momenten van de dag je raambekleding in een gewenste positie hebben? Dit kan je gemakkelijk via de app instellen. Een fijne toevoeging, zo hoef je er nooit meer zelf aan te denken!

Bedien op verschillende manieren

Een groot voordeel van de slimme raambekleding met Motionblinds is dat je dit op verschillende manieren kunt bedienen:

  • App bediening: met de app kun je snel en gemakkelijk via je smartphone of tablet je raamdecoratie bedienen. Dit kan vanuit huis, maar ook op afstand.
  • Handmatige bediening: met één trekbeweging aan de ketting komt de raamdecoratie automatisch in beweging. Handig als je er bij staat, of je telefoon niet bij de hand hebt maar ook ideaal voor bijvoorbeeld de oppas of huishoudelijke hulp.
  • Afstandbediening: met de afstandbediening kun je één of meerdere producten tegelijk bedienen.
  • Stembediening: wanneer je de Motionblinds Wi-Fi bridge toevoegt is spraakbesturing ook mogelijk in combinatie met  de spraakbesturingsystemen van Google, Alexa of SmartThings.

Veilig en energiebesparend

Elektrische raamdecoratie maakt je huis veilig en energiebesparend. Met vooral ingestelde timers kan je op elk gewenst moment de raamdecoratie open en dicht laten gaan, waardoor je huis altijd bewoond lijkt. Handig als je bijvoorbeeld een weekendje weg of op vakantie bent. Ook kan, door toevoeging van temperatuursensoren, je raamdecoratie automatisch reageren op veranderende temperaturen binnen en buiten het huis. Zo helpt het je om energie te besparen.

Motionblinds en jouw slimme woning

Als je huis al slim is, kun je gemakkelijk je Motionblinds integreren in je smart-home-ecosysteem en laten samenwerken met andere apparaten zoals verlichting en de thermostaat. Is je huis nog niet slim? Dan is Motionblinds dé perfecte stap naar het creëren van een intelligentere woning.

Motionblinds kopen?

Ben je geïnteresseerd in een slim systeem voor in jouw woning? Decorette is officieel Motionblinds dealer, dus je bent bij ons aan het juiste adres. Met verschillende winkels door heel het land bevindt zich wel altijd een Decorette in jouw buurt. Onze experts staan voor je klaar met deskundig en persoonlijk advies!