• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen zijn niet alleen een esthetische aanwinst voor je woning, maar ook een praktische oplossing voor het dagelijkse gemak. Herken je dat moment? Je hebt je net comfortabel op de bank genesteld en realiseert je dan dat het rolgordijn net iets hoger of lager moet. Met onze geautomatiseerde rolgordijnen behoren deze kleine frustraties tot het verleden. Je bedient ze moeiteloos met je stem of met slechts één druk op de knop.  

Elektrische rolgordijnen

On a roll

Een elektrisch rolgordijn maakt niet alleen je woning mooier, maar maakt ook je leven een stukje makkelijker. Ken je dat? Ben je net heerlijk geïnstalleerd op de bank en dan zie je ineens dat je rolgordijn wel een stuk verder omhoog of juist naar beneden mag. Met onze automatische rolgordijnen behoren deze kleine uitdagingen tot het verleden. De elektrische rolgordijnen bestuur je namelijk eenvoudig met je stem of met één druk op de knop.  

Elektrische rolgordijnen worden ook wel slimme rolgordijnen of smart rolgordijnen genoemd en dat is niet voor niets. Met smart home kun je automatische rolgordijnen ook op afstand bedienen. Ook erg fijn als je een keer niet thuis bent! 

Ons assortiment slimme rolgordijnen 

 Een rolgordijn dat elektrisch is, biedt qua gebruikersgemak vele voordelen. Maar natuurlijk moet een rolgordijn naast slim vooral ook mooi zijn. Daarom kun je in ons woonatelier ook wat stijl aangaat alle kanten op. Of je nu een eenvoudig exemplaar zoekt of juist een pop of colour aan je interieur wil toevoegen, bij Decorette vind je altijd het type raamdecoratie dat bij je past. Onze mooie elektrische rolgordijnen kennen vele toepassingen en uitvoeringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: 

Al onze elektrische rolgordijnen maken we met liefde voor jou op maat. Heb je al fijne rolgordijnen maar mis je het gemak van de slimme bediening? Je kunt er ook voor kiezen om je bestaande rolgordijn elektrisch te maken. Ook daar helpen onze woonexperts je graag bij! 

Elektrische rolgordijnen en meer 

Bij Decorette vind je, naast smart rolgordijnen, werkelijk alles voor je woning. Van vloeren tot behang en van verf tot een sfeervol vloerkleed. En naast al dat moois voor binnen hebben wij ook eersteklas (elektrische) zonwering. Wij bieden een complete woonoplossing voor wonen in stijl en optimaal comfort. Dat begint bij elektrische rolgordijnen maar hoeft daar zeker niet te stoppen.  

Bekijk ons assortiment

Smart rolgordijn kopen?

Jouw elektrische rolgordijnen op maat kopen, doe je met passende service in onze woonwinkel. Gun je woning en jezelf dat beetje luxe en met onze collectie slimme rolgordijnen. Kom snel een keer langs voor advies en inspiratie!