• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Wooncatalogus

Bij Decorette ontdek je alles waar je hart naar verlangt voor jouw woning. Van prachtige vloeren en behang tot elegante raamdecoratie, zonwering en hoogwaardige verf. Bezoek onze winkels om te ervaren en te ontdekken wat bij jouw interieur past. Laat je vooraf inspireren door de mooiste behangpatronen, stijlvolle vloerontwerpen en luxe vloerkleden in onze wooncatalogus.

Greep uit onze merken

arte
behangexpresse
Coretec
Desso
Eijffinger
HookedOnWalls

Producten uitgelicht

Woonwinkel online

Ook online laten wij graag een woonwereld voor je opengaan. Dus ben je toe aan een nieuwe touch in jouw interieur? Laat je dan verrassen in onze online wooncatalogus. Wist je trouwens dat we veel meer zijn dan een winkel voor behang of een winkel voor vloeren? Onze interieurstylisten voorzien je namelijk dolgraag van persoonlijk woonadvies.

Zorgeloos en stijlvol wonen; daar staan we voor. Service aan huis hoort daarbij. Dus vind jij online het perfecte behangetje of het vloerkleed van je dromen? Wij komen graag inmeten en ook het plaatsen zelf nemen we je graag uit handen. Bekijk onze diensten en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek onze wooncatalogus
Voorpret is de leukste vreugde, toch? Maar ook als jij je nieuwe woon-aanwinst straks in huis hebt, moet het pure vreugde zijn. Bekijk daarom lekker op je gemak wat onze online wooncatalogus voor jou in petto heeft. Bekijk je favorieten vandaag nog eenvoudig online en kom langs in één van onze winkels!

online woonwinkel
Ontdek een wereld vol inspiratie in onze woonwinkel Erik, Maassluis