Verf

WIJ MENGEN JOUW KLEUR

Beken kleur! Wij helpen je kiezen uit talloze opties verf. Ontdek het in onze winkels. Van natuurlijk groen tot hemelsblauw. Van helder geel tot de trendkleur van het jaar.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Hoogeveen, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht en Vught

Eersteklas verf

Een likje verf kan alles zoveel mooier maken. Zonder al te veel moeite voorzie jij je woning van een compleet nieuwe uitstraling. Voor hoogwaardige verf in actuele kleuren ben je bij Decorette aan het juiste adres. Ook als je liever eerst kleuradvies hebt, zit je goed bij Decorette. Onze interieurstylisten denken graag met je mee en komen vrijblijvend langs om te kijken hoe ze kunnen helpen. Lees snel meer.

Binnenverf en buitenverf

Dat de binnenkant van je huis belangrijk is, weten we bij Decorette maar al te goed. Maar een mooie buitenkant mag ook gezien worden. Daarom verkopen we bij Decorette naast binnenverf ook buitenverf. Het belangrijkste verschil zit hem in de samenstelling.

Buitenverf heeft een langere levensduur. Daarnaast is het ook elastisch. Dat wil zeggen dat het meebeweegt met een krimpende of uitzettende ondergrond. Ook onze binnenverf kan tegen een stootje en is makkelijk te onderhouden en te reinigen.

Ons assortiment verf

Bij Decorette hebben wij een hoogwaardige verf-collectie te bieden. Je vindt bij ons muurverf, tegelverf en grondverf in allerlei kleuren. Zo slaag je bij ons onder andere voor de volgende kleuren:

  • Groene muurverf

  • Grijze verf

  • Witte muurverf

  • Zwarte verf

  • Roze verf

  • Paarse verf

  • Petrol blauw verf

…en nog veel meer! Eigenlijk zit je met onze collectie goed voor alle kleuren van de regenboog. Daarnaast beschikken wij over diverse merken zoals, Flexa verf, Flexa Pure verf, Sikkens verf en Cetabever beits. Hiermee maak je van jouw huis een thuis!

Alles voor jouw woning onder één dak

Decorette is heel veel meer dan alleen een verfwinkel. Naast allerlei soorten verf en hulp bij verf kiezen, kun je bij ons ook terecht om de inrichting van je woning helemaal af te stylen of voor een complete make-over. Wat dacht je bijvoorbeeld van een passend behang om een kek accent te zetten? Maar ook onze mooie gordijnen maken het geheel stijlvol af. We geven je graag vrijblijvend interieuradvies!

Verf kopen met hoogwaardige service 

Goede verf bestellen is een bepalende stap om de sfeer te creëren die bij jou past. Niet alleen de kwaliteit maar ook de kleur van de verf moet goed voelen. Achter beide essentiële punten kun je een groene vink zetten als je kiest voor Decorette. Geen tijd of zin om zelf te gaan schilderen? Wij beschikken over een schilderservice en andere diensten waarmee we je graag een handje helpen! Kom langs in onze woonwinkels of maak een afspraak voor gratis advies aan huis. Tot snel!

We hebben verschillende winkels. Voor kwasten en andere benodigdheden kun je in bijna in al onze winkels terecht met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht en Vught Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dichtsbijzijnde winkel

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels