Verf

Beken kleur! Wij helpen je kiezen tussen talloze opties verf. Ontdek het in onze winkel. Van natuurlijk groen tot hemelsblauw. Van helder geel tot de trendkleur van het jaar.

Verf

Een likje verf kan alles zoveel mooier maken. Zonder al te veel moeite voorzie jij je woning van een compleet nieuwe uitstraling. Voor hoogwaardige verf in actuele kleuren, ben je bij Decorette aan het juiste adres. Ook als je liever eerst kleuradvies hebt, zit je goed bij Decorette. Onze interieurstylisten denken graag met je mee en komen vrijblijvend langs om eens mee te kijken. Lees snel meer.

Binnenverf en buitenverf

Dat de binnenkant ook belangrijk is, weten we bij Decorette maar al te goed. Maar een mooie buitenkant mag ook gezien worden. Daarom verkopen we bij Decorette naast binnenverf ook buitenverf. Het belangrijkste verschil zit hem in de samenstelling.

Buitenverf heeft een lange levensduur, daarnaast is het ook elastisch. Dat wil zeggen dat de het meebeweegt met een krimpende of uitzettende ondergrond. Ook onze binnenverf kan tegen een stootje en is makkelijk te onderhouden en te reinigen.

Ons assortiment

Bij Decorette hebben wij een hoogwaardige collectie te bieden. Je vindt bij ons muurverf, tegelverf en grondverf in allerlei kleuren. Zo slaag je bij ons onder andere voor de volgende kleuren voor buiten:

  • groene muurverf

  • grijze verf

  • witte muurverf

  • zwarte verf

  • roze verf

  • paarse verf

  • petrol blauw verf

..en nog veel meer! Eigenlijk zit je in onze collectie goed voor alle kleuren van de regenboog. Daarnaast beschikken wij over diverse merken zoals, Flexa verf, Flexa Pure verf, Sikkens verf en Cetabever beits. Hiermee maak je van jouw huis een thuis!

Alles voor jouw woning onder één dak

Decorette is heel veel meer dan alleen een verfwinkel. Naast allerlei soorten verf kun je bij ons ook terecht om de inrichting of make-over van je woning helemaal af te stylen. Wat dacht je van een passend behang, om een kek accent te zetten bijvoorbeeld? Maar ook onze mooie gordijnen maken het geheel stijlvol af. We geven je graag vrijblijvend interieuradvies!

Verf kopen met hoogwaardige service 

Goede verf bestellen, is een bepalende stap om een sfeer te creëren die bij je past. Niet alleen de kwaliteit van maar ook de kleur moet goed zitten. Achter beide essentiële punten kun je een groene vink zetten als je kiest voor Decorette. Geen tijd of zin om zelf te gaan schilderen? Wij beschikken over een schilderservice en andere diensten waarmee we je graag een handje helpen!

We hebben verschillende winkels. Voor al je kwasten en andere benodigdheden kun je in bijna al onze winkels terecht met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Mijdrecht, Nijkerk, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Wesepe. Kom langs, of maak een afspraak voor gratis advies aan huis. Tot snel!

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze winkels