PVC klikvloer

PVC klikvloeren zijn niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden.  Een extra voordeel is het kliksysteem. Door deze klikverbinding is de vloer eenvoudig zelf te leggen. Kies je voor de PVC klikvloer dan vind je bij Decorette een uitgebreid assortiment met veel dessins om de woonkamer in te richten. Inspiratie opdoen? Kom een kijkje nemen in een van onze winkels en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Een stijlvol interieur met PVC klikvloer

De stijlvolle PVC klikvloer is overal inzetbaar. Wil je een hippe, stoere uitstraling? Kies dan voor een PVC betonlook. PVC klikvloer is duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en geluiddempend. Door het kliksysteem is de vloer eenvoudig te leggen en verander je in een handomdraai de sfeer van je interieur. Zo kan jij snel gaan genieten van je nieuwe woonkamer.

Decorette heeft veel kennis over PVC klikvloeren en helpen je graag bij het maken van de keuze. Geen woonwens is hetzelfde. Onze stylisten deelt graag haar passie met je. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Ons assortiment PVC klikvloeren

Bij Decorette vind je PVC klikvloeren in veel dessins en kleuren. De basis van je interieur moet goed zijn dus de vloer speelt hierin een belangrijke rol. Wij verrassen je graag met ons aanbod.

Bij ons zijn verschillende soorten PVC klikvloeren verkrijgbaar:

  • Decorette PVC klikvloer
  • Coretec PVC klikvloer

In onze winkels laten wij de mogelijkheden op grote panelen zien. We verwelkomen je graag in de winkel om de collectie in het echt te bekijken. Wil je op je gemak kijken welke kleuren of dessins jij te gek vindt? Neem onze stalen gerust mee naar huis.

Duurzame, warme PVC klikvloer

De duurzame PVC klikvloeren gaan door het sterke oppervlakte jarenlang mee en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming. Een extra voordeel is dat de vloer door het kliksysteem ook eenvoudig te verhuizen is.

Wij vertellen je er graag meer over in een van onze winkels.

PVC klikvloer kopen met de deskundige service 

Koop je een PVC klikvloer bij Decorette kan je de vloer natuurlijk eenvoudig zelf leggen. Wij begrijpen als geen ander dat je misschien liever niet zelf aan de slag gaat. Maak gebruik van onze service en diensten. Onze experts leggen jouw PVC klikvloer vakkundig!

Afspraak maken
Winkels
PVC betonlook
PVC plakvloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette