Inzethorren

Als je op zoek bent naar een hor die je makkelijk verwijdert als deze niet nodig is, dan is een inzethor echt iets voor jou. Bij Decorette hebben we verschillende opties op het gebied van inzethorren. We kunnen ze bijvoorbeeld voor je op maat maken. Ontdek hier de mogelijkheden! 


Wat is een inzethor?

Een inzethor heeft dezelfde toepassing als andere soorten horren, ze worden gebruikt om deuren of ramen open te kunnen hebben zonder bang te hoeven zijn dat er bijvoobeeld insecten je huis binnenkomen. Aangezien insecten- overigens net als pollen, die vaak ook (deels) worden tegengehouden door horren- in de winter nauwelijks een probleem vormen, zijn horren in dat seizoen eigenlijk niet nodig.

Met dat in het achterhoofd is een inzethor ideaal. Het grote voordeel van een inzethor is namelijk dat ze heel eenvoudig te bevestigen, maar ook weer te verwijderen zijn. Zo kun je er heel makkelijk voor zorgen dat je geen hor voor je raam of deur hebt als dat niet nodig is. Het verschil met een voorzethor is dat inzethorren in een kozijn worden gemonteerd, terwijl voorzethorren op het kozijn worden geplaatst.

Ons assortiment inzethorren

Voor de perfecte inzethor voor jouw raam of deur zit je bij ons goed. Zo maken wij graag je nieuwe inzethor voor je op maat. Op die manier voorkom je dat je een inzethor met een standaardafmeting koopt en er bij het monteren achter komt dat deze toch niet helemaal goed past. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende bevestigingssystemen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe de inzethor bevestigd wordt en hoe deze open of dicht gaat. 

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wil je meer weten over de opties die we je kunnen bieden bij het kiezen van een inzethor? Dan helpen we je graag verder in één van onze Decorette-winkels. Hier staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of mogelijkheden te bespreken. We hebben tientallen winkels verspreid over Nederland, dus je vindt ons altijd wel ergens in de buurt. Zien we je snel? 

Overigens kun je bij ons terecht voor veel meer dan alleen inzethorren. We hebben bijvoorbeeld ook allerlei andere soorten horren, zoals plissé horren, horgordijnen en voorzethorren. Daarnaast hebben we ook nog allerlei andere soorten producten, zoals prachtige vloeren of mooi behang. Bij ons vind je dan ook alles om van je huis nog meer een thuis te maken. 

Inzethorren kopen?

Onze handige inzethorren koop je bij Decorette met een fijn gevoel. Niet alleen heb je straks dit handige product in huis, maar we helpen je ook graag met het monteren ervan. Een inzethor is uiteraard een product dat niet blijvend gemonteerd wordt, maar als je voor je de hor mee naar huis neemt wat uitleg wil over hoe het monteren en demonteren ervan werkt, geven we je deze uitleg graag. Wil je meer weten over jouw persoonlijke mogelijkheden op het gebied van inzethorren? Kom dan bij ons langs en we gaan graag met je in gesprek! 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels