Luxaflex® deurhorren

Deurhorren zijn, zeker in de lente en in de zomer, onmisbaar. In deze warme periode heb je behoefte aan een frisse wind in huis. Het zomerplezier wordt al snel minder wanneer je ‘s nachts wakker ligt van zoemende muggen en andere insecten. Met deurhorren heb je de perfecte oplossing gevonden. De deuren kunnen overdag wagenwijd open staan en je houdt vervelende beestjes buiten. Heerlijk! 


Wat zijn deurhorren?

Horren zijn ontwikkeld om beestjes buiten te houden in de zomer wanneer je veel behoefte hebt aan ventilatie in huis. Mieren, wespen, vliegen en muggen hebben de neiging om ons huis binnen te dringen. Door te kiezen voor hordeuren kun je dit zoveel mogelijk beperken. Het fijne gaas houdt ze gemakkelijk buiten. Het voordeel is dat je toch kan genieten van de verkoeling van een frisse bries in huis. Deurhorren zijn speciaal gemaakt om voor een openstaande deur te plaatsen.

Het assortiment deurhorren

Het assortiment in deurhorren wordt steeds breder. Er is veel variatie te vinden in gaas, kleur en mogelijkheden. Voor elk soort hor geldt: bij Decorette werken we alleen met de hoogste kwaliteit van Luxaflex® horren. Onze experts kunnen jou adviseren over de hor die het meest geschikt is voor jouw woning. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. De volgende soorten horren hebben wij in onze collectie:

  • Rolhordeur

  • Scharnierende hordeur

  • Schuivende hordeur

  • Plissé Hordeur

Luxaflex® deurhorren

Bij Decorette zit je helemaal goed voor de hoogwaardige en mooie hordeuren vanLuxaflex®. Deze deurhorren zijn van hoge kwaliteit en hebben een elegante uitstraling. Je kunt deurhorren steeds meer verweven met jouw woonstijl en dat is goed nieuws voor interieurliefhebbers. Sommige horen zijn in opgevouwen toestand vrijwel onzichtbaar. Het resultaat is strak en stijlvol. Wij bieden alleen de beste kwaliteit en raden daarom onze collectie Luxaflex horren aan. Ook voor andere raamdecoratie van Luxaflex ben je bij ons aan het juiste adres.

Horren: dé hulp tegen hooikoorts

Het tegenhouden van vervelende insecten is niet het enige voordeel van deurhorren. Door de horren goed gesloten te houden zorg je ook dat stofdeeltjes, pollen en vuil wordt geweerd. Dat is pas zorgeloos genieten tijdens de lente en zomer. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden van het speciale, pollenwerende gaas (Poll-Tex®). Het kan zelfs voor verlichting zorgen voor jouw hooikoorts. 

Deurhorren op maat

Bij deurhorren is het belangrijk om je te laten adviseren door onze experts. In onze winkel helpen we je graag met persoonlijk advies. Voor iedere situatie is er een mogelijkheid; we moeten alleen bepalen welke optie voor jou het beste is. Dat doen we samen. Jouw Luxaflex hordeur wordt helemaal op maat gemaakt. Hierbij zijn jouw wensen leidend en adviseren wij je over de mogelijkheden. Of je nu een hordeur zoekt voor openslaande deuren of een plissé-hordeur op het oog hebt; bij Decorette vind je altijd een passend horgordijn voor jouw deur.

Deurhorren kopen bij Decorette

Als je een nieuwe hordeur wilt kopen is het meest efficiënte om online een afspraak te maken met één van onze winkels. Wij komen vrijblijvend bij jou langs om de situatie te bekijken. Op basis hiervan maken we een plan voor het type hordeur die het meest geschikt is. Jij hoeft alleen maar te focussen op de stijl en het uiterlijk. We kunnen jouw deurhor ook direct gratis voor jou inmeten. De beste service én de hoogste kwaliteit, dat is wat je van ons mag verwachten. Maak online een afspraak of bezoek één van onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
raamhorren Luxaflex
Decorette raamdecoratie jaloezieeën
raamdecoratie plissé gordijnen
raamdecoratie luxaflex
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels