Horgordijnen

Als je een buitendeur hebt, is een horgordijn erg handig om te hebben in de zomer. Met een horgordijn zorg je ervoor dat je eenvoudig van binnen naar buiten en weer terug kunt gaan zonder dat insecten of andere diertjes eenvoudig je huis binnenkomen. Ontdek hier meer over onze horgordijnen! 


Wat is een horgordijn?

Net als andere soorten horren is een horgordijn bedoeld om ramen of deuren op te kunnen houden zonder dat je bang hoeft te zijn dat insecten of ander ongedierte je huis binnendringen. Hoewel de functie hetzelfde is, heeft een horgordijn wel een fijn voordeel in vergelijking met andere soorten hordeuren. Als je door een deur heen wil waar een hordeur voor hangt, moet je deze hordeur elke keer handmatig open of dicht doen. Bij een horgordijn heb je daar geen last van. 

Bij een horgordijn is de hor niet gemaakt uit één stuk. Dit maakt het mogelijk om er gewoon doorheen te lopen, wat een hoop gedoe scheelt als je regelmatig van binnen naar buiten of andersom gaat. Het nadeel is wel dat er iets meer ruimte is voor vervelende beestjes om door de deur heen te komen als de delen van de hor niet goed genoeg op elkaar aansluiten. Dit probleem kan gelukkig wel verholpen worden, bijvoorbeeld met een magnetisch horgordijn. 

Onze horgordijnen op maat

Bij Decorette helpen we je graag met het vinden van het perfecte horgordijn voor jouw woning. Hierbij is het uiteraard heel belangrijk dat je nieuwe horgordijn een formaat heeft dat precies goed aansluit op de deur waarvoor je deze hor wil gebruiken. Daarom is het bij ons mogelijk om te kiezen voor een horgordijn op maat, zodat je zeker weet dat je na aanschaf bij het monteren niet voor

Kom langs in één van onze winkels

Wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van een horgordijn bespreken we graag met je in één van onze Decorette-winkels. Hier kun je ook voorbeelden van onze horgordijnen zien en daarnaast staan we er altijd voor je klaar om al je eventuele vragen te beantwoorden. Onze winkels zijn verspreid over heel Nederland, dus je vindt altijd wel één van onze vestigingen bij jou in de buurt. 

Naast horgordijnen hebben we nog allerlei andere soorten horren voor verschillende toepassingen. Voorbeelden zijn inzethorren, voorzethorren en plisséhorren. Daarnaast hebben we nog veel meer producten in ons assortiment, waaronder andere soorten raambekleding, vloerkleden en zonwering. Voor woonoplossingen op bijna elk vlak kun je dan ook terecht bij Decorette. 

Horgordijn kopen?

Een horgordijn koop je bij Decorette met een goed gevoel. Samen met jou kijken we graag naar wat jouw wensen zijn en zo komen we tot het horgordijn dat voor jou het meest geschikt is. Indien gewenst kunnen we het horgordijn ook voor je inmeten of monteren. Bij ons kun je dus niet alleen terecht voor fantastische producten, maar ook de beste service. Kom snel langs in één van onze winkels! 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels