• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Schuttingbeits

Ben je op zoek naar een product dat je schutting verzorgt en een nieuwe look kan geven? Dan is onze schuttingbeits waar je naar zoekt. Deze is verkrijgbaar in zowel transparante als dekkende varianten en je kunt er dan ook alle kanten mee op. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in één van onze winkels of lees verder!

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Leiderdorp, Rotterdam, Roelofarendsveen, Utrecht en Vught.

Schuttingbeits

De eigenschappen van schuttingbeits

Zoals de naam al zegt, is schuttingbeits een soort beits die gebruikt wordt voor de schutting. De functie is hetzelfde als die van beits in het algemeen. In tegenstelling tot verf of lak dringt beits door in het hout. Dit maakt het voor de beits mogelijk om het hout van de schutting te verzorgen en te voorzien van extra bescherming. Daarnaast voorziet schuttingbeits ook de buitenkant van de schutting van een laag die de uitstraling ervan kan veranderen.

Verschillende soorten schuttingbeits

Als het gaat om schuttingbeits heb je twee opties: transparante schuttingbeits en dekkende schuttingbeits. Beide hebben de verzorgende eigenschappen van beits, maar deze twee soorten hebben wel een ander effect op de look van de schutting. Als je kiest voor de transparante variant zal de schutting zijn houtlook houden. Kies je voor dekkende beits, dan zal de schutting de kleur krijgen van de beits waarvoor je kiest. We hebben dekkende schuttingbeits in verschillende kleuren, dus hoe je schutting na behandeling met de beits eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf.

Upgrade je interieur met Decorette

Als je meer wil weten over de verschillende opties als het gaat om schuttingbeits, ben je van harte welkom in één van onze Decorette-woonwinkels. Hier vertellen we je graag meer over onze producten en wat ze je kunnen bieden.

In ons assortiment vind je trouwens nog veel meer producten om je woning een nieuwe look te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtig behang, handige raamdecoratie of mooie vloeren in allerlei soorten? Voor een upgrade van je interieur ben je bij Decorette dan ook aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment

Schuttingbeits kopen?

Schuttingbeits koop je bij Decorette, niet alleen vanwege het hoogwaardige product maar ook vanwege onze service. Naast een persoonlijk advies kun je bij ons ook profiteren van onze schilderservice. Deze professionals nemen je graag al het beitswerk uit handen, wat jou weer tijd en moeite bespaart. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze woonwinkels om de opties te bespreken!