Tapijt

De juiste vloer is enorm belangrijk voor de uitstraling van ons huis. De vloer is de basis; het fundament. In ons assortiment vind je een grote diversiteit aan dessins en kleuren. Ontdek het zelf!

laagpolig tapijt
trap tapijt
Decorette vloeren vloerkeden
vloerkleden desso

Tapijt

Als je voor tapijt kiest, kies je voor comfort en luxe. Tapijt geeft jouw interieur sfeer, karakter en zorgt voor een echt thuisgevoel. Met kamerbreed tapijt wordt jouw huis gezelliger en minder kil. De zachte structuur voelt heerlijk aan als je uit het bed stapt. Tapijt zorgt voor warme voeten in het gehele huis want je kunt het overal leggen. Heerlijk comfortabel dus. 

Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze tientallen woonwinkels!  

Kies voor de warmte van tapijt

Tapijt is in ongelooflijk veel structuren en kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een tapijt met grove structuur of juist een fijn tapijt. Qua kleur kun je met deze vloerbedekking ook alle kanten op: van natuurtinten tot felle kleuren tapijt. Elke ruimte kan zo zijn eigen sfeer krijgen. 

Decorette heeft diverse collecties als het gaat om tapijt. Van stoer tot heel chic. Van wit tapijt tot een aan kleurrijk tapijt en van ruwe sisal vloerbedekking tot ultrazacht wollen tapijt. Bekijk het tapijt assortiment van Decorette online of kom langs in een van onze winkels om de vele structuren vloer-tapijt zelf te voelen en de kleuren live te bekijken. 

Vloerbedekking voor elke ruimte

Er is altijd wel een tapijt dat aan je wensen voldoet. De verschillende soorten tapijt hebben ieder hun eigen structuur en eigenschappen. Hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt en met of zonder lussenpool. Voor welke ruimtes in jouw huis wil jij tapijt? Wil je vloerbedekking voor de slaapkamer, tapijt in de woonkamer of misschien wel tapijt op de trap? Je kunt bij ons kiezen tussen onder andere:

  • Laagpolig tapijt met lussenpool
  • Laagpolig tapijt met reliëf bouclé 
  • Hoogpolig tapijt met frisé-structuur 
  • Hoogpolig tapijt met shagstructuur

Onze interieurstylisten staan te popelen om je te helpen met al je vragen.

Meer dan vloerbedekking alleen

Met zachte vloerbedekking op de vloer demp je het geluid en heb je een fijne akoestiek. Tapijt zorgt voor warmte omdat het isolerend werkt. Vloerbedekking zorgt ook voor een gezond binnenklimaat omdat het stof vasthoudt. Wil je toch nog even vergelijken en je nog een beetje oriënteren? Bekijk dan ook eens onze andere mooie vloeren

Bij een stijlvolle vloer hoort vanzelfsprekend stijlvolle raamdecoratie. Prachtige gordijnen, mooie lamellen en nog veel meer vind je ook bij Decorette. Wij bieden alles voor jouw woning onder één dak!

Tapijt kopen met warme service bij Decorette

Tapijt bestellen waar je nog heel lang plezier van hebt, dat gaat bij ons zeker lukken. Decorette biedt als goede woninginrichter de juiste service. We geven advies en inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Onze adviseurs weten precies welk tapijt geschikt is voor iedere ruimte en gezinssituatie. Onze stoffeerders leggen de vloer inclusief het egaliseren en de afwerking zodat jij straks geniet van de perfecte tapijt-vloer. 

Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze woonwinkels

 

Dichtstbijzijnde winkel

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels