• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Desso vloerkleden

Desso vloerkleden staan ​​bekend om hun creatieve en opvallende uitstraling, evenals hun kamerbrede tapijt. Ze creëren direct een levendige, originele en sfeervolle omgeving die naadloos aansluit bij onze behoeften. Ze zijn een echte eyecatcher in je interieur. Het grootste voordeel? Desso produceert ecologisch verantwoord tapijt. Ontdek meer over het merk hieronder.

desso vloerkleed

Trendy op een Desso manier

Het tapijt van Desso is actueel en speelt in op de nieuwste trends. Je hoeft geen flamboyante dessins of chaotische patronen te verwachten. Desso doet het op zijn eigen manier. De dessins zijn vaak klassiek en stijlvol. De subtiliteit van de vormgeving is verbluffend.

De Marble collectie geeft jouw industriële woonstijl direct een stijlvolle twist. De luxe collecties hebben een solide afwerking. Geen wonder dat Desso één van de populairste merken is voor stijlvol tapijt. Ontdek het in onze winkel.

Desso: het assortiment

Van klassieke mozaïektegels tot sfeervolle vintage elementen. Van stijlvol marmer in alle kleurvariaties tot de mogelijkheid voor ronde vloerkleden, kamerbreed tapijt en laagpolig tapijt in alle soorten en kleuren. Variatie is er binnen het assortiment van Desso genoeg. Enkele bekende collecties vind je hieronder:

  • Desso&Ex
  • Desso Art Deco
  • Sense of Marble
  • Denim

Verantwoord genieten met Desso

Met Desso haal je een vloerkleed in huis dat zowel qua design en functionaliteit een bijdrage levert aan een verantwoorde toekomst. Het milieu en de gezondheid van mensen staan centraal tijdens het productieproces. Cradle to Cradle® is daarom een belangrijk element bij de vernieuwing van Desso vloerkleden. Ben jij op zoek naar duurzaam tapijt of een ecologisch vloerkleed? Kom naar onze winkel voor het totale assortiment van Desso.

Van vloerkleed tot tapijt; wonen met Desso

Of je nu zoekt naar een vloerkleed of tapijt, bij Desso vind je beiden. We kunnen ons voorstellen dat je geen genoeg krijgt van jouw favoriete print en deze kamerbreed wil toepassen.

Combineer jouw expressieve print dan met een aanvullend effen design. Onze experts helpen je de Desso collecties perfect te mixen. Ook wanneer je liever kiest voor een gezellig vloerkleed onder de zithoek ben je bij ons aan het juiste adres voor een Desso vloerkleed op maat. Je hebt altijd de garantie dat deze perfect past!

Bekijk ons assortiment

Desso vloerkleden kopen

Ben jij op zoek naar een luxe Desso tapijt op maat? In onze winkel vind je het meest prachtige aanbod in tapijt en vloerkleden. Onze winkels zijn experts op dit gebied. Loop binnen en ga aan de slag om jouw favoriete dessin te customizen. Wij kijken met een vertrouwd oog mee en zullen je adviseren over de mooiste kleuren, stoerste materialen en de juiste afmeting. Maak snel een afspraak!