Tapijttegels

Tappijttegels zijn geschikt voor ontelbaar toepassingen. Een praktisch product dat ontzettend handig is voor grote ruimtes. Op kantoor zijn zachte vloeren nog altijd populair. In deze omgeving zijn praktische factoren van groot belang. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment en helpen en adviseren je graag. Lees snel meer over onze vloerbedekking-tegels.

Ontzettend veel voordelen met tapijttegels

Tapijttegels hebben één groot voordeel ten opzichte van kamerbreed tapijt. Je kunt eenvoudig de individuele tegels vervangen wanneer deze vies worden of slijtage vertonen. Om deze reden hoef je nooit de gehele vloer te vervangen. Zeker op drukke plekken is deze optie perfect.

De kwaliteit van vloerbedekking tegels zijn hoog. Een leuke bijkomstigheid is dat de losse tapijttegels leuke styling opties bieden voor de woonliefhebber. Jij bepaalt zelf de uitstraling van de tapijtvloer. De ontelbare mogelijkheden bespreek je met onze experts in de winkel.

Wees creatief! Mix vloerbedekking tegels

Je kunt een keuze maken uit onze uitgebreide selectie patronen en kleuren. Ons assortiment tapijttegels is zo ontworpen dat alle tegels in evenwicht met elkaar kunnen worden gemixt. De vloeren die hierdoor ontstaan zijn zowel functioneel als creatief. Op basis van stalen kunnen onze experts in de winkel het passende interieursadvies geven. Zij weten exact hoe ze jouw droomvloer moeten verwezenlijken. Ga voor een vloer die de show steelt.

De uitstraling van tapijttegels

Natuurlijk kan je kiezen voor vloerbedekking tegels die dezelfde uitstraling hebben. Door dezelfde soort tapijttegels te combineren zal een consequente, rustige uitstraling ontstaan. Ga voor kleuren die jou aantrekken. Tappijttegels antraciet, tappijttegels zwart en tapijttegels grijs zijn populair.

Laat je ook inspireren om eens te kiezen voor een andere kleur. Of nog leuker: mix jouw effen tegels met diverse prints. Een afwisseling die zorgt voor een unieke vloer zoals je die nog nooit bent tegengekomen.

Tapijttegels kopen bij Decorette

De enorme voordelen van tapijttegels maken dit product uitermate geschikt voor elk kantoorpand. Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar advies? Kom eens binnenlopen in de winkel om tussen de mogelijkheden te snuffelen. De verleiding is groot met onze prachtige collectie tapijttegels en andere soorten vloeren. Koop het direct bij Decorette.

Afspraak maken
Winkels
decorette vloeren laminaat
trap tapijt
laagpolig tapijt
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette