• Gratis persoonlijk advies
 • 50+ winkels
 • Van interieurontwerp tot realisatie

Tapijttegels

Tapijttegels zijn geschikt voor ontelbare toepassingen. Zo zijn ze een praktisch product dat ontzettend handig is voor grote ruimtes als kantoren, waar zachte vloeren nog altijd populair zijn. In deze omgeving zijn praktische factoren van groot belang. Maar ook in huis kunnen tapijttegels een ideale keuze zijn. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment tapijttegels en helpen en adviseren we je graag. Lees snel meer over onze vloerbedekking-tegels.

tapijttegels

Ontzettend veel voordelen met tapijttegels

Tapijttegels hebben één groot voordeel ten opzichte van kamerbreed tapijt. Je kunt eenvoudig de individuele tegels vervangen wanneer deze vies worden of slijtage vertonen. Om deze reden hoef je nooit de gehele vloer te vervangen. Zeker op drukke plekken, waar de kans op beschadiging of slijtage van de hele tapijttegels het grootste is, is deze optie perfect.

De kwaliteit van vloerbedekking-tegels is hoog. Een leuke bijkomstigheid is dat de losse tapijttegels leuke stylingopties bieden voor de woonliefhebber. Jij bepaalt zelf de uitstraling van de tapijtvloer. Maak kennis met ons assortiment en ontdek de ontelbare mogelijkheden.

Wees creatief! Mix vloerbedekking tegels

Je kunt een keuze maken uit onze uitgebreide selectie patronen en kleuren. Ons assortiment tapijttegels is zo ontworpen dat alle tegels in evenwicht met elkaar kunnen worden gemixt. De vloeren die hierdoor ontstaan zijn zowel functioneel als creatief. Op basis van stalen kunnen onze experts in de winkel het passend interieuradvies geven Zij weten exact hoe ze jouw droomvloer moeten verwezenlijken. Of je nu kiest voor tapijt-vloertegels of gewoon tapijt; met Decorette kies je altijd voor een vloer die de show steelt.

De uitstraling van tapijttegels

Natuurlijk kan je kiezen voor vloerbedekking-tegels die dezelfde uitstraling hebben. Door dezelfde soort tapijt-vloertegels te combineren ontstaat een consequente, rustige uitstraling. Ga voor kleuren die jou aantrekken. Tapijttegels antraciet, tapijttegels in zwart en tapijttegels in grijs zijn populair.

Laat je ook inspireren om eens te kiezen voor een andere kleur. Of nog leuker: mix jouw effen tegels met diverse prints. Deze afwisseling zorgt voor een unieke vloer zoals je die nog nooit bent tegengekomen.

tapijttegels
tapijttegels
tapijttegels
tapijttegels

Bekijk ons assortiment

Veelgestelde vragen

 • Wat moet er onder tapijttegels?

  Als je kiest voor tapijttegels is een goede ondervloer belangrijk. Soms kun je ze leggen over de bestaande vloer, maar dit is afhankelijk van het type vloer dat er al ligt. Pvc-vloeren en vloerbedekking zijn bijvoorbeeld niet geschikt als ondervloer voor vloerbedekking-tegels, omdat tapijtlijn hier niet goed aan hecht. Houten vloeren, tegels en beton zijn beter geschikt als ondervloer. Ook kun je kiezen voor een speciale ondervloer voor tapijttegels, eventueel met een geluiddempende functie.

 • Hoe groot zijn tapijttegels?

  Tapijttegels hebben geen vaste maat. Vaak zijn ze 50 x 50 cm, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. Wil je weten welke afmetingen we aanbieden bij Decorette? Neem dan contact met ons op en we bespreken het graag met je.

 • Hoe maak ik tapijttegels schoon?

  Tapijttegels zijn relatief simpel te onderhouden, bijvoorbeeld met de stofzuiger. Is er een vlek in je tegel gekomen? Dan is het aan te raden om te proberen om de vlek te verwijderen met een vochtige doek en – bij hardnekkige vlekken – vetvrij schoonmaakmiddel. Je kunt zelfs de tapijttegel uit de vloer halen en hem onder de kraan houden. Op deze manier is de vlek binnen no time weer verdwenen.

Tapijttegels kopen bij Decorette

De enorme voordelen van tapijttegels maken dit product uitermate geschikt voor elk kantoorpand of voor je woning. Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar advies? Kom eens binnenlopen in de winkel om tussen de mogelijkheden te snuffelen. De verleiding is groot en de keuze ook met onze prachtige collectie vloertegel-tapijt en andere soorten vloeren. Kom snel een keer kijken en ontdek het zelf!