Tapijttegels

Tapijttegels zijn geschikt voor ontelbare toepassingen. Een praktisch product dat ontzettend handig is voor grote ruimtes. Op kantoor zijn zachte vloeren nog altijd populair. In deze omgeving zijn praktische factoren van groot belang. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment tapijttegels en helpen en adviseren we je graag. Lees snel meer over onze vloerbedekking-tegels.  

 

Ontzettend veel voordelen met tapijttegels

Tapijttegels hebben één groot voordeel ten opzichte van kamerbreed tapijt. Je kunt eenvoudig de individuele tegels vervangen wanneer deze vies worden of slijtage vertonen. Om deze reden hoef je nooit de gehele vloer te vervangen. Zeker op drukke plekken is deze optie perfect.

De kwaliteit van vloerbedekking-tegels is hoog. Een leuke bijkomstigheid is dat de losse tapijttegels leuke styling opties bieden voor de woonliefhebber. Jij bepaalt zelf de uitstraling van de tapijtvloer. Maak kennis met ons assortiment en ontdek de ontelbare mogelijkheden.

Wees creatief! Mix vloerbedekking tegels

Je kunt een keuze maken uit onze uitgebreide selectie patronen en kleuren. Ons assortiment tapijttegels is zo ontworpen dat alle tegels in evenwicht met elkaar kunnen worden gemixt. De vloeren die hierdoor ontstaan zijn zowel functioneel als creatief. Op basis van stalen kunnen onze experts in de winkel het passend interieuradvies geven Zij weten exact hoe ze jouw droomvloer moeten verwezenlijken. Of je nu kiest voor tapijt-vloertegels of gewoon tapijt; met Decorette kies je altijd voor een vloer die de show steelt.

De uitstraling van tapijttegels

Natuurlijk kan je kiezen voor vloerbedekking-tegels die dezelfde uitstraling hebben. Door dezelfde soort tapijt-vloertegels te combineren ontstaat een consequente, rustige uitstraling. Ga voor kleuren die jou aantrekken. Tapijttegels antraciet, tapijttegels in zwart en tapijttegels in grijs zijn populair.

Laat je ook inspireren om eens te kiezen voor een andere kleur. Of nog leuker: mix jouw effen tegels met diverse prints. Deze afwisseling zorgt voor een unieke vloer zoals je die nog nooit bent tegengekomen.

Tapijttegels kopen bij Decorette

De enorme voordelen van tapijttegels maken dit product uitermate geschikt voor elk kantoorpand. Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar advies? Kom eens binnenlopen in de winkel om tussen de mogelijkheden te snuffelen. De verleiding is groot en de keuze ook met onze prachtige collectie vloertegel-tapijt en andere soorten vloeren. Kom snel een keer kijken en ontdek het zelf!

Afspraak maken
Winkels
decorette vloeren laminaat
trap tapijt
laagpolig tapijt
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels