Tapijttegels

Tappijttegels zijn geschikt voor ontelbaar toepassingen. Een praktisch product dat ontzettend handig is voor grote ruimtes. Op kantoor zijn zachte vloeren nog altijd populair. In deze omgeving zijn praktische factoren van groot belang. Daarnaast is er geen product dat de creativiteit meer triggert dan tapijttegels. Hieronder lees je meer.

Ontzettend veel voordelen met tapijttegels

Tapijttegels hebben één groot voordeel ten opzichte van kamerbreed tapijt. Je kunt eenvoudig de individuele tegels vervangen wanneer deze vies worden of slijtage vertonen. Om deze reden hoef je nooit de gehele vloer te vervangen. Zeker op drukke plekken is deze optie perfect. De kwaliteit van tapijttegels zijn dus hoog. Een leuke bijkomstigheid is dat de losse tapijttegels leuke styling opties bieden voor de woonliefhebber. Jij bepaalt zelf de uitstraling van de tapijtvloer. De ontelbare mogelijkheden bespreek je met onze experts in de winkel.

Wees creatief! Mix tapijttegels

Je kunt een keuze maken uit een uitgebreide selectie patronen en kleuren. Allemaal zo ontworpen dat ze in evenwicht met elkaar kunnen worden gemixt. De vloeren die hierdoor ontstaan zijn zowel functioneel als creatief. Aan de hand van stalen kunnen onze experts in de winkel jou hierbij adviseren. Zij weten exact hoe ze jouw droomvloer moeten verwezenlijken. Ga voor een vloer die de show steelt.

De uitstraling van tapijttegels

Natuurlijk kan je kiezen voor tapijttegels die dezelfde uitstraling hebben. Door dezelfde soort tapijttegels te combineren zal een consequente, rustige uitstraling ontstaan. Ga voor kleuren die jou aantrekken. Neutrale tinten als grijs, zwart of antraciet zijn populair. Laat je ook inspireren om eens te kiezen voor een andere kleur. Of nog leuker: mix jouw effen tegels met diverse prints. Een afwisseling die zorgt voor een unieke vloer zoals je die nog nooit bent tegengekomen.

Tapijttegels kopen bij Decorette

De enorme voordelen van tapijttegels maken dit product uitermate geschikt voor elk kantoorpand. Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar advies? Kom eens binnenlopen om tussen de mogelijkheden te snuffelen. De verleiding is groot met onze prachtige collectie tapijttegels. Koop het direct bij Decorette.

Afspraak maken
Winkels
decorette vloeren laminaat
trap tapijt
laagpolig tapijt
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette