• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Leer behang

Leer-behang is stoer en tegelijkertijd stijlvol. Het is een mooie toevoeging voor een interieur met luxe allure en een stoere uitstraling. Een contrast dat perfect past in de tijdsgeest van nu. Leren wandbekleding is een lust voor het oog en geeft iedere kamer een rijke finesse. Een excentriek product dat steeds populairder wordt: lederlook-behang is hot! Bij Decorette hebben we een neusje voor trends en een mooie collectie leer-behang. Lees hier alles wat je moet weten.

leer behang

De eigenschappen van leer-behang

Echt leder is een natuurproduct en bezit daardoor een aantal unieke eigenschappen. Elk stuk leren behang is anders en geeft altijd een unieke uitstraling die je met geen enkele print evenaart. Daarnaast werkt leer isolerend en brandvertragend. Het leer-behang past zich aan de omgeving aan. Licht, temperatuur en luchtvochtigheid hebben invloed op de uitstraling en geven het product zijn charme.

De uitstraling van leren wandbekleding

Luxe behang van leer geeft karakter aan iedere ruimte. Leer is op zijn mooist wanneer het veroudert. De zichtbare sporen die in de loop van tijd ontstaan zijn typerend. Elke structuur- en kleurnuance op het product is uniek. Het vertelt een verhaal over de huid en zijn afkomst. Dierenhuid-behang is prachtig én one-of-a-kind.

Onze leren behang-collectie

Decorette heeft een ruim assortiment behang, waaronder lederen behang in diverse soorten en van verschillende A-merken. Zo hebben we bijvoorbeeld lederen Arte behang: luxe behang van leer, zorgvuldig verwerkt tot een waar kunstobject voor de muur. Dit merk is niet in al onze winkels verkrijgbaar, raadpleeg de Decorette bij jou in de buurt om te checken of deze winkel over een collectie Arte behang beschikt.

Onze lederen wandbekleding vind je in verschillende natuurlijke kleuren. Denk aan bruintinten, grijstinten en beige kleuren. Elke kleur geeft een eigen uitstraling aan de kamer. Omdat leer-behang een natuurlijk product is, kunnen de kleuren licht van elkaar afwijken, wat het ongekunstelde karakter alleen maar benadrukt. De kleuren zijn prima als basis te gebruiken en te combineren met bijvoorbeeld hout, beton of steen. Zo geef je het interieur een down-to-earth tintje.

Decorette staat voor je klaar

Wandbekleding van leer laat zich over het algemeen eenvoudig aanbrengen op de muur. Als je twee linkerhanden hebt of wilt rekenen op een moeiteloos perfect resultaat, kun je ook kiezen voor onze behangservice. Onze professionals weten exact hoe ze te werk moeten gaan en zijn erg nauwkeurig.

Lederlook-behang is een opvallende muurbekleding en kan een echte eyecatcher zijn. We kunnen ons voorstellen dat je misschien wat hulp nodig hebt bij de styling van dit unieke product. Het team van Decorette adviseert je met plezier over alle mogelijkheden van ons leer-behang. Laat je adviseren in één van onze winkels of nodig ons bij jou thuis uit!

Meer in ons assortiment behang

Leer-behang kopen?

Leren wandbekleding is bijzonder behang waarmee je jouw woning een unieke twist geeft. Is dit behang precies wat jij zoekt voor jouw interieur? Koop je hoogwaardige leer-behang exclusief bij Decorette en ervaar onze persoonlijke service. Bekijk onze gehele collectie in één van onze woonwinkels door heel Nederland of maak direct een afspraak!