• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Betonlook behang

Wil je gaan voor een betonlook-behang? Kijk dan zeker even verder op deze pagina. Ons aanbod in de winkels is zeer divers. Decorette is dé behangexpert, zowel online als bij jou in de buurt kun je bij ons terecht voor jouw perfecte beton-behangetje. Bekijk onze collectie en ontdek ons aanbod en mogelijkheden.

betonlook behang

Steengoede muren

Betonlook-behang wordt ook wel beton-behang genoemd en is hotter dan hot. Niet zo gek, want het sluit volledig aan bij de trend van natuurlijke materialen en kleuren. Met betonlook-behang geef je je woning in een handomdraai een stoere en industriële uitstraling. Behang met betonlook past echter ook prima in een moderne, landelijke en zelfs romantische inrichting.

De kleur die je kiest voor het betonlook-behangpapier bepaalt voor een groot deel de look en feel. Onze interieurstylisten geven je graag het nodige interieuradvies.

Ons assortiment | Behang met betonlook

Omdat wij weten dat smaken verschillen en de ene betonlook de andere niet is, kun je bij ons terecht voor verschillende kleuren beton-behang. Zo slaag je in onze woonwinkel onder andere voor:

  • Betonlook-behang groen
  • Betonlook-behang beige
  • Betonlook-behang bruin
  • Betonlook-behang taupe

Ook voor bijzondere merken zit je helemaal goed bij Decorette. Zo leveren wij ook het populaire Eijffinger behang in betonlook en vele andere mooie merken.

De juiste look in iedere ruimte

Betonlook-behang is erg populair voor in de woonkamer maar ook in de keuken doet betonlook-behang het goed. Wel moet betonlook-behang in de keuken doorgaans aan andere eisen voldoen. Wij informeren je graag over de verschillende soorten behang met betonlook, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Twijfel je nog tussen betonlook en iets anders? Bekijk dan eens ons complete aanbod aan behang. Natuurlijk adviseren we je graag en onze stylisten denken graag met je mee. Heb je het perfecte betonlook-behangpapier gespot maar geen zin om te behangen? Maak dan gebruik van onze behangservice!

Meer in ons assortiment behang

Betonlook-behang kopen? Ga voor stijlvolle kwaliteit

Omdat je behang wil waar je jarenlang tegenaan kunt kijken, kunnen we ons voorstellen dat je behoefte hebt aan interieuradvies of het behang eerst in het echt wil zien. Onze ervaren woonstylisten denken graag met je mee. Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je verrassen!