• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Jaloezieën

Sta versteld van de veelzijdigheid en elegantie van onze jaloezieën, die elke ruimte kunnen transformeren met hun moderne uitstraling. Of je nu kiest voor strakke, grafische lijnen of juist voor een warme en klassieke uitstraling, bij Decorette vind je jaloezieën die perfect passen bij jouw smaak en interieur. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale jaloezieën die jouw huis helemaal compleet maken. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloze design van onze jaloezieën! 

jaloezieën

De perfecte jaloezie op maat

Met horizontale jaloezieën voor de ramen creëer je in een handomdraai een sfeervolle uitstraling. De perfecte jaloezie bestellen, doe je bij Decorette! Wij hebben een ruim assortiment horizontale lamellen van de hoogste kwaliteit. We maken al onze jaloezieën speciaal voor jou op maat en denken graag met je mee. Bekijk onze mooie jaloezieën direct online, of kom langs in één van onze woonwinkels!  

Horizontale jaloezieën, de tijdloze klassieker 

Jaloezieën zijn al jarenlang populair als raamdecoratie. Dankzij de horizontale lamellen, geven jaloezieën in het raam een verbredend effect aan de ruimte. Je kunt horizontale jaloezieën dus heel goed gebruiken om je wand groter te laten lijken en je woonruimte breder.  

De lamellen zijn draaibaar, dus je kunt zelf bepalen in hoeverre je het licht toelaat. Door de lichtinval tussen de horizontale lamellen ontstaat er een prachtig grafisch lijnenspel!    

Ons private label assortiment jaloezieën en Luxaflex® jaloezieën 

Bij Decorette kun je kiezen uit een ruime collectie jaloezieën. Bij ons zijn verschillende soorten jaloezieën verkrijgbaar met ieder hun eigen kwaliteiten. Je vindt bij ons bijvoorbeeld: 

Onze jaloezieën, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Of je nu op zoek bent naar zwarte jaloezieën of specifiek naar jaloezieën van 50mm, bij Decorette slaag je beslist. Indien gewenst kun je kiezen voor extra brede lamellen. Daarnaast heb je de keuze tussen jaloezieën met ladderband of een jaloezie met ladderkoord.   

Decorette is dealer van Luxaflex® jaloezieën 

Met Luxaflex® jaloezieën haal je prachtige raamdecoratie in huis. Niet alleen zijn de mogelijkheden met Luxaflex® raamdecoratie eindeloos: ze gaan ook nog eens jarenlang mee. Dat is de danken aan de uitmuntende kwaliteit van deze raamproducten. Luxaflex® jaloezieën zijn een goede investering voor iedereen die kiest voor duurzaam wonen. Met het slimme systeem maak je ze ook nog eens elektrisch, dus koop Luxaflex® jaloezieën bij jouw lokale Decorette. 

Horizontale jaloezieën op maat 

Horizontale jaloezieën zijn echte klassiekers die vrijwel ieder interieur sieren. Om ervoor te zorgen dat de jaloezieën echt naadloos aansluiten op de rest van de inrichting, kun je bij Decorette terecht voor maatwerk jaloezieën. Ben je nog aan het twijfelen tussen houten jaloezieën op maat, aluminium jaloezieën op maat of toch de houten jaloezie op maat?  

We komen graag bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken en om persoonlijk advies te geven. Kies je kleur, laat ons gratis je ramen inmeten en leun vervolgens lekker achterover terwijl wij jouw jaloezieën volledig op maat maken. Naast stijlvolle raamdecoratie op maat, verzorgen wij ook alle andere elementen van je inrichting. Kom eens langs één van onze winkels, waar je alles voor jouw interieur onder één dak vindt. 

Bekijk ons assortiment

Jaloezieën kopen?

Wil je horizontale jaloezieën kopen? Decorette levert uitsluitend hoge kwaliteit, of dat nu gaat om onze raamdecoratie of over onze service en diensten. Je kunt eenvoudig online onze luxe jaloezieën bekijken, maar je bent ook van harte welkom in onze woonwinkel. Kom eens een kijkje nemen en laat je verrassen door alle mogelijkheden!