Sikkens

Met het schilderen van de muren van je woning krijg je een nieuw huis met een eigen sfeer. Met Sikkens muurverf kun je de muren schilderen in alle kleuren van de regenboog; verf wit, verf grijs, verf groen en verf denim blauw. Kleur heeft een optisch effect waardoor een ruimte groter of kleiner lijkt. Maar kleur heeft ook een stimulerend of rustgevend effect. Wij denken graag met je mee!

Kleur bekennen met Sikkens verf

Ga je liever voor basic? Een strak wit plafond zorgt voor een stijlvolle en rustige sfeer. Een accentkleur voor een specifieke muur of een pastelkleur voor een totale wand doet wonderen in een ruimte. Muurverf grijsgroen en grijsblauw zijn favoriete kleuren. Schilder altijd met verf op waterbasis. Verder heb jij alle vrijheid in de keuze van kleur, glans of structuur. Heb je de steiger al klaar staan? 

Onze collectie verf van Sikkens

Sikkens heeft de beste binnenmuur verven. Als jij gaat verven wil je immers een mooi en strak resultaat. Jouw olifant grijze muur moet goed dekkend zijn en de witte muurverf moet tegen een stootje kunnen. Kwaliteit verf heeft de volgende belangrijke kenmerken: 

  • Goede dekkracht 
  • Kan tegen een stootje 
  • Afwasbaar 
  • Prettig en gemakkelijk in gebruik

Sikkens heeft niet alleen verf voor binnenmuren. Voor elk doel biedt Sikkens de juiste verf. 

Blikvangers verven en meer

Houd je de wanden en het plafond wit of met een rustige pastelkleur? Ga dan aan de slag met die saaie witte kast. Schilder met houtverf de kast appeltjesgroen of brandweerrood. Met een lik verf in je favoriete kleur krijg je nieuwe retro meubels als blikvanger. Met een likje verf kun je echt wonderen verrichten. 

Heb je de smaak te pakken en wil je nog wat accenten zetten? Met een leuk behang of stijlvolle raamdecoratie maak jij het helemaal af. Prachtige gordijnen, mooie lamellen en nog veel meer vind je ook bij Decorette. Wij bieden alles voor jouw woning onder één dak!

Sikkens verf kopen bij jouw interieurspecialist

Verf van Sikkels bestellen zorgt voor sfeer en levendigheid. Decorette heeft als verfspecialist de kennis om jou de juiste verf te adviseren. Muurverf of grondverf, structuurverf, tegelverf en glitterverf. Decorette heeft altijd een winkel bij jou in de buurt. Met een ruim assortiment van verfkleuren die jij zelf kunt bepalen. En heb je zelf geen zin om met een verfkwast in je handen te staan?  Decorette heeft een eigen schilderservice. De schilders van Decorette komen graag langs om het schilderwerk uit handen te nemen.

Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van Broek op Langedijk, Gouda, Groningen, Heemskerk, Hoorn, Rotterdam, Utrecht en Vught.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op jouw gevel is bepalend voor de uitstraling van het huis. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels