• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Sikkens

Geef jouw huis een luxe uitstraling en creëer een unieke sfeer met het schilderen van de muren. Met Sikkens muurverf, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, heb je de mogelijkheid om elke gewenste kleur te kiezen, van subtiel wit tot levendig denim blauw. Kleur heeft niet alleen een visueel effect op de ruimte, maar kan ook een stimulerende of rustgevende atmosfeer creëren. Bij Decorette staan we klaar om met jou mee te denken en je te helpen bij het maken van de perfecte keuze!

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van Broek op Langedijk, Gouda, Groningen, Heemskerk, Hoorn, Rotterdam, Roelofarendsveen, Utrecht en Vught.

Sikkens

Kleur bekennen met Sikkens verf

Ga je liever voor basic? Een strak wit plafond zorgt voor een stijlvolle en rustige sfeer. Een accentkleur voor een specifieke muur of een pastelkleur voor een totale wand doet wonderen in een ruimte. Muurverf grijsgroen en grijsblauw zijn favoriete kleuren. Schilder altijd met verf op waterbasis. Verder heb jij alle vrijheid in de keuze van kleur, glans of structuur. Heb je de steiger al klaar staan?

Onze collectie verf van Sikkens

Sikkens heeft de beste binnenmuur verven. Als jij gaat verven wil je immers een mooi en strak resultaat. Jouw olifant grijze muur moet goed dekkend zijn en de witte muurverf moet tegen een stootje kunnen. Kwaliteitsverf heeft de volgende belangrijke kenmerken:

  • Goede dekking
  • Kan tegen een stootje
  • Afwasbaar
  • Prettig en gemakkelijk in gebruik

Sikkens heeft niet alleen verf voor binnenmuren. Voor elk doel biedt Sikkens de juiste verf

Blikvangers verven en meer

Houd je de wanden en het plafond wit of met een rustige pastelkleur? Ga dan aan de slag met die saaie witte kast. Schilder met houtverf de kast appeltjesgroen of brandweerrood. Met een lik verf in je favoriete kleur krijg je nieuwe retro meubels als blikvanger. Met een likje verf kun je echt wonderen verrichten.

Heb je de smaak te pakken en wil je nog wat accenten zetten? Met een leuk behang of stijlvolle raamdecoratie maak jij het helemaal af. Prachtige gordijnen, mooie lamellen en nog veel meer vind je ook bij Decorette. Wij bieden alles voor jouw woning onder één dak!

Bekijk ons assortiment

Sikkens verf kopen

Verf van Sikkens zorgt voor een perfect eindresultaat.  Decorette heeft als verfspecialist de kennis om jou de juiste verf te adviseren. Muurverf of grondverf, binnen- of buitenverf en beits, in een ruim assortiment van verfkleuren die jij zelf kunt bepalen. En heb je zelf geen zin om met een verfkwast in je handen te staan? Maak dan gebruik van onze eigen schilderservice.