30% korting op Sikkens Lakken

Ben jij toe aan nieuw schilderwerk en is het tijd om een frisse wind door je huis te laten gaan tijdens de komende, warme zomerdagen? Kom dan direct langs één van onze winkels. Van 1 tot en met 31 juli krijg je bij Decorette 30% korting op Sikkens Lakken. Daarnaast kan je bij ons in de winkel terecht voor een persoonlijk woonadvies.

Juli is een goede maand om het buitenschilderwerk onderhanden te nemen. Het warme weer en de lage neerslag maakt deze periode perfect om te klussen en schilderen. Denk daarbij ook aan de frisse aanblik van jouw woning. Zo goed als nieuw! Dat is pas genieten deze zomer.


*Let op! De volgende vestigingen hebben géén verfafdeling: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Mijdrecht, Nijkerk, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Wesepe.

20% korting op vloeren

Een frisse look voor het interieur begint met een nieuwe vloer. Wij kunnen ons voorstellen dat dit hét moment is om jouw interieur eens goed onderhanden te nemen. Daarmee helpen we jou graag op weg in één van onze winkels. Loop binnen voor persoonlijk woonadvies én 20% korting op onze collectie Decorette Vloeren.

Als je dan toch op weg bent naar een nieuw interieur, pak het dan goed aan. Geniet van onze speciale Decorette Service. Wij luisteren naar jouw wensen, komen gratis inmeten én leggen de vloer in de gewenste ruimte. De actie is geldig van 1 t/m 31 juli. 

Bericht omtrent Corona

Weten hoe wij omgaan met de Corona maatregelen? Klik dan verder.

*vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.