20% korting op Decorette Zonwering

We mogen nooit onderschatten wat licht doet voor ons interieur. De juiste lichtinval leidt tot een prettige leefomgeving en zorgt voor een goede gemoedstoestand. Met de juiste raamdecoratie laat je jouw interieur én jezelf stralen. Van 27 juli tot en met 16 augustus ontvang je 20% korting* op onze hele collectie zonwering. Optimaal ontspannen begint met het juiste licht!

Over ontspanning gesproken; als Somfy expert bieden wij de mogelijkheid om jouw raamproducten een stuk slimmer te maken. Ga jij voor elektrische (duo) rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, plissé- of dupligordijnen? In onze winkel profiteer je van 20% korting* op Decorette elektrisch bedienbare zonwering.

Een zomerproof huis; daarin mag de juiste buitenzonwering én Luxaflex horren niet ontbreken. Een aangename temperatuur zonder vervelende insecten is pas zorgeloos genieten. En het wordt nog beter. Beide zijn tot en met 16 augustus met 20% korting* te verkrijgen in onze winkels. Kom langs en laat je adviseren door onze woonexperts.


*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel. De actie is geldig van 27 juli t/m 16 augustus 2020.

Bericht omtrent Corona

Weten hoe wij omgaan met de Corona maatregelen? Klik dan verder.

*vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.