Actie

Een tropische zomer in Nederland: dat zorgt voor slapeloze nachten door de hitte. Wist je dat zonwering een handige tool is om je kamer wat koeler te houden? In de maand augustus zetten wij daarom onze zonwering in het zonnetje met 20% korting* op Decorette binnen- en buitenzonwering.

Shop Decorette Zonwering met 20% korting bij Decorette. (actie loopt van 1 t/m 31 augustus 2018)


Binnenzonwering

Met zonwering heb je de perfecte constructie in handen om overlast van zon en warmte tegen te gaan. Decorette is een professional op gebied van zonwering en biedt voor iedereen een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing.

Binnenzonwering heeft veel voordelen. Met dit product zorg je ervoor dat het ’s winters minder koud is in je huiskamer. Daarnaast zorgt zonwering in de zomer juist voor koelte. Het is de ideale oplossing om de temperatuur in huis enigszins te kunnen regulieren. Denk ook eens aan de privacy die je creëert door zonwering voor je ramen te plaatsen. Je kunt zelf bepalen op welke momenten de zonwering gesloten wordt of wanneer je juist wilt genieten van je uitzicht.

Bij Decorette verkopen we verschillende soorten (binnen)zonwering. Van jaloezieën, paneelgordijnen, plisségordijnen, dupligordijnen, (duo) rolgordijnen tot shutters. We verkopen zelfs raamhorren, hordeuren en de welbekende Silhouette® Shades van Luxaflex®. Allemaal op maat gemaakt.


Dupli & plissé gordijnen op maat

Dupli- en plissé gordijnen zijn heel sfeervol en uitermate geschikt om te gebruiken bij typische raamvormen in huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd wel een uitstraling te vinden is die past bij jouw woonstijl.

Dupli- en plissé gordijnen zijn prachtige zonwering voor het raam. Ze zijn optrekbaar middels een koordje. Dupligordijnen vouwen zichzelf op als een harmonica wanneer ze worden opgetrokken en werken hierin hetzelfde als plisségordijnen. Ze zijn stijlvol, modern en eigentijds.

In tegenstelling tot plisségordijnen hebben dupligordijnen twee stoflagen. Hierdoor worden de koordjes handig weggewerkt tussen het stof en zijn deze niet zichtbaar. Dit zorgt voor een extra strakke en moderne look. Bij plisségordijnen bestaat de kans dat - door het gewicht van de stof -de plooien iets strak trekken. Door de dubbele stoflaag heb je dit niet bij dupligordijnen.Jaloezieën op maat

Door te kiezen voor jaloezieën zorg je voor een sfeervolle eye-catcher in huis. Vooral omdat je zelf kan spelen met binnenkomend zonlicht. Wil je echt de show stelen thuis? Kies dan voor de houten variant zodat je woonstijl helemaal tot zijn recht komt.

Jaloezieën heb je in allerlei vormen en maten. Elk soort heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Met horizontale jaloezieën heb je een echte klassieker in handen. Deze past eigenlijk in ieder interieur en is bovendien tijdloos. Daarnaast is deze raamdecoratie nog altijd erg populair en dat is niet voor niets.

Verticale jaloezieën zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieur wereld. Dit komt omdat het simpelweg prettige raamdecoratie is. Daarnaast zijn verticale jaloezieën in iedere ruimte toe te passen en worden op maat gemaakt. Verticale jaloezieën zijn klassiekers die je helemaal zelf kan samenstellen, zodat het altijd past binnen jouw woonstijl.


Buitenzonwering

Zonwering is essentieel voor ieder huis. In de warme maanden van het jaar is het bijna onmisbaar, zeker als de zon vol op de ramen gebrand staat.

Zonnestralen die de hele dag op je raam staan kunnen ervoor zorgen dat het binnen gaat broeien. In de zomer kan dit als onprettig worden ervaren. Met zonwering zorg je voor een aangename temperatuur in je woning. Daarnaast zal de juiste zonwering ook je terras van schaduw voorzien. Zo kom je de warme zomer wel door.

De zonwering wordt aan de buitenkant van je ramen geplaatst en is daarom effectiever tegen zonnestralen als binnenzonwering. Al voordat de felle zonnestralen binnenshuis komen worden ze tegen gehouden. Omdat het glas niet wordt verwarmd zal het binnen koel blijven. Buitenzonwering kan een temperatuurverschil van 5 tot 7 graden opleveren.