20% korting op buitenzonwering

Het mooie weer brengt ons in een zonnige stemming. Als zonwering specialist weten wij dat het ’s zomerse weer heerlijk is maar dat je hier wel verantwoord van moet genieten. Buitenzonwering is de perfecte oplossing om jouw terras te voorzien van schaduw én om jouw woning te voorzien van een aangename temperatuur.

Daarom beginnen wij de zomer met 20% korting op buitenzonwering. De actie is geldig t/m 30 juni. In onze winkel kunnen wij jou qua kleur en stijl adviseren om ervoor te zorgen dat de zonwering in harmonie is met jouw interieur. Ontdek de mogelijkheden en maak direct een afspraak met onze specialisten.


De volgende vestigingen verkopen géén buitenzonwering: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

50% korting op elke tweede Luxaflex® Hor

Vervelende insecten, zoemende muggen; de zomermaanden zijn niet altijd prettig. Juni is de maand waarin de zon flink schijnt en dat zorgt al snel voor een muggenplaag. Niets vervelender dan gezoem dat jouw nachtrust verstoort. Om jouw huis te beschermen tegen beestjes krijg je in de maand juni 50% korting op elke tweede Luxaflex® Hor.

De actie loopt van 1 t/m 30 juni 2020. Profiteer direct van deze actie en maak jouw huis zomerproof. Kom langs onze winkel en ontdek de mogelijkheden.

Bericht omtrent Corona

Weten hoe wij omgaan met de Corona maatregelen? Klik dan verder.

*vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.