Video’s

Laat je inspireren door onze Decorette video’s. Ontdek handige tips & tricks in onze woonhack video’s, laat je informeren door onze experts in de Style Talk’s en neem een kijkje bij onze projecten. Veel kijkplezier!

Ervaar de sfeer. Laat de fijnste stoffen door je handen glijden en wordt verrast door onze modische collectie behang. Van natuurgetrouwe vloerstructuren tot raamdecoratie in de mooiste kleuren. Ga voor persoonlijk. Laten we samen jouw woonstijl ontdekken. Bekijk de video!

Franchisenemer worden bij Decorette biedt veel mogelijkheden. Dagelijks werken we aan een kwalitatieve groei van de winkelformule. Hierin staat samenwerking centraal. Ons team biedt jou kansen en als franchise-ondernemer geef jij geeft Decorette een gezicht. Ontdek het in de video!

Binnenkijken bij

Diana van Decorette Eerbeek gaf een woonadvies aan Mink en Joke en gaat langs om het eindresultaat te bekijken. Bekijk de video!

Interieurdesigner Kenny gaf een woonadvies aan Martijn en Eline en gaat langs om het eindresultaat te bekijken. Ontdek het in de video!

Style Talk

Interieurdesigner Kenny geeft je de tips om een industrieel interieur te creëren. Ontdek het in de video!

Laat je inspireren door Diana Gabriël over het gebruik van kleur in je interieur. Ontdek het in de video!

Woonsferen

Volgens Flexa dé kleur van het jaar 2022: Bright Skies. De kleur representeert de manier waarop we in het leven staan. Voel je vrij en herboren. Bekijk de video.

 Beige kan je luxe maken, een stoere twist geven of de romantische kant ontdekken. Inspiratie wat je kunt doen met deze veelzijdige tint vind je in deze video.  

Perzik is een ontzettend modische kleur voor het interieur. Zalig zonnig genieten: ontdek hoe perzik je interieur een boost geeft. Ontdek het in de video

Oranje is een vrolijke, zonnige en warme kleur. Perfect om het interieur niet alleen een Hollands tintje maar ook een zomers tintje te geven. Ontdek het in de video

Mint heeft de kracht om harmonie tussen technologie en natuur terug te brengen. Mint is optimistisch en heeft veel voor ons interieur in petto! Bekijk de video.

In een wereld die wordt gekleurd door geometrie zetten frisse pastels de toon. De woonsfeer Lilac Playground ziet er verdraait lekker uit. Bekijk de video.

De eerste zonnestralen van het jaar schijnen voorzichtig door onze jaloezieën naar binnen. De lente is in aantocht en dat voelen we. Ontdek de sfeer!

Laat je inpakken door de woonsfeer Winter Wonders. De heldere lucht, de vroege dauw, de ijzige stilte in een landschap vol wonderen. Bekijk de video.

Aardse materialen en natuurlijke kleuren brengen ons terug naar ons oergevoel. De woonsfeer flintstone chique past hier helemaal bij. Bekijk de video.

Past de dramatische woonsfeer Futuristic Space helemaal bij jouw persoonlijkheid? Ontdek het in de video.

Woonhack

In deze video vertellen we waar je op moet letten bij het uitkiezen van behang. Bekijk de video. 

De akoestiek in je ruimte verbeteren? Onze stylist heeft aan aantal handige tips. Bekijk de video.

Onze stylist vertelt hoe je met één simpele truc een grotere ruimte kunt creëren. Bekijk de video.

Een ton-sur-ton interieur is een enorme trend. Onze stylist legt uit hoe je zo’n interieur creëert. Bekijk de video.

Zelf laminaat leggen? Met deze tips leg jij de vloer in ieder geval in de juiste richting. Bekijk de video.

Ontdek de beste tips & tricks over het toepassen van opvallend behang in je woning. Bekijk de video.

Bekijk de beste tips voor het vinden van jouw ideale gordijnstof. Laat je informeren in onze video!

Voor het vinden van raamdecoratie voor in de badkamer kan je gebruik maken van onze handige tips. Ontdek het in de video.

De kleur rood kan veel effect hebben op jouw woning. Ontdek het allemaal in onze woonhack video. 

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels