• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Hoogpolig tapijt

Met hoogpolig tapijt creëer je snel een warme en gezellige sfeer in huis. Hoogpolige tapijten zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en vormen, maar hebben allemaal één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn heerlijk zacht en warm, wat de sfeer in je huis ten goede komt. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten hoogpolig tapijt. Geef je woonwens door en wij helpen je verder!

hoogpolig tapijt

Wat is hoogpolig tapijt

Tapijten die hoogpolig zijn worden ook wel langharig tapijt genoemd. Een hoogpolig tapijt is extra zacht aan de voeten en geeft je woning een instant knusse uitstraling. Omdat hoogpolige vloerbedekking zo lekker voelt onder blote voeten wordt hoogpolig tapijt graag in de slaapkamer gebruikt. Tapijt is hoogpolig als de poolharen langer zijn dan 2,5 centimeter.

Luxe hoogpolig tapijt als vloerbedekking

Met hoogpolig tapijt van Decorette kies je voor een vloerbedekking waar je jarenlang plezier aan beleeft. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze woonwinkels. Bekijk snel ons assortiment en laat je verrassen.

Een tapijt van hoogpolig niveau

Het is niet vreemd dat bij hoogpolig tapijt gekozen wordt voor wol. Geen ander materiaal heeft de uitstraling die wol van nature heeft. Iedereen heeft het romantische beeld voor ogen van een knus tapijt voor de openhaard. Goed om te weten, een hoogpolig tapijt van wol is moeilijk ontvlambaar en dus extra veilig!

Je schaft hoogpolige vloerbedekking natuurlijk aan voor de warmte en de uitstraling. Zeker een hoogpolig wollen tapijt voelt heerlijk warm aan. Maar je krijgt meer. Jouw zithoek krijgt meteen een luxe uitstraling. Wol heeft als eigenschap dat het elastisch is. Dit voorkomt dat er platte plekken ontstaan in jouw tapijt, omdat een vloerbedekking van wol die hoogpolig is weer tot zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.

Tapijt hoogpolig, onze collectie

Tapijt past in jouw moderne interieur. Een langharig tapijt brengt contrast in je inrichting. Zo wordt jouw zithoek nóg aantrekkelijker. Onze hoogpolige vloerbedekking wordt onder andere gemaakt van prachtige pure wol van zware en goede kwaliteit. Ons hoogpolig tapijt is verkrijgbaar in 400 cm en 500 cm breed.

De andere voordelen krijg je er automatisch bij, want hoogpolig tapijt is geluiddempend en isolerend. In ons assortiment slaag je voor hoogpolige vloerbedekking in allerlei kleuren, zoals:

  • Hoogpolig tapijt beige
  • Hoogpolig tapijt grijs
  • Hoogpolig tapijt zwart
  • Hoogpolig tapijt taupe
  • Hoogpolig tapijt wit

En meer. Naast tapijt dat hoogpolig is, hebben wij nog veel meer mooi tapijt in onze collectie. Uiteraard denken we graag met je mee over de perfecte hoogpolige vloerbedekking bij jou in huis. Neem contact met ons op of kom gezellig langs!

Dat perfecte tapijt en meer

Bij Decorette houden wij van alles wat met wonen en inrichten te maken heeft. Spelen met kleuren, materialen en diverse stijlen; wij doen niets liever. Wist je dat je een spannend contrast kunt zetten door naast je tapijt te kiezen voor een bijzonder behang of een gewaagd likje verf? Bescheiden kan natuurlijk ook, als het maar bij je past!

Naast allerlei mooie vloerbedekking slaag je ook bij ons voor een vloerkleed dat hoogpolig is. Onze interieurstylisten denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies.

Bekijk ons assortiment

Hoogpolig tapijt kopen met hoogwaardige service

Hoogpolig tapijt bestellen? Dat doe je bij Decorette, waar hoogpolige vloerbedekking al jaren een favoriet is in onze collectie. Onze tapijten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van je luxueuze vloerbedekking. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om je te voorzien van advies, zodat je met hoogpolig tapijt jouw zithoek of slaapkamer een compleet nieuwe sfeer kunt geven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!