• Gratis persoonlijk advies
 • 50+ winkels
 • Van interieurontwerp tot realisatie

Vinylbehang

Vinylbehang is het ideale muurbehang om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. De plastic toplaag maakt het mogelijk om prachtige motieven toe te passen op deze plekken. Decorette denkt graag gratis en vrijblijvend met je mee over alle mogelijkheden van vinylbehang. Lees snel verder en ontdek ons complete assortiment behang van vinyl.

vinyl behang

Wat is vinylbehang?

Vinylbehang bestaat uit twee lagen. De toplaag van het behang is een kunststof vinyl laag, Daaronder bevindt zich een basis van papier, textiel of linnen. Deze unieke combinatie met plastic creëert een stevig, dik behang en zorgt ervoor dat vinylbehang vele verschillende toepassingen heeft.

De plastic toplaag zorgt ervoor dat het sterke vinylbehang niet scheurt. Dit geeft veel voordelen. Het behang camoufleert oneffenheden en kleurverschillen op de muur direct. Vinyl wandbekleding is een snelle manier om je kamer te voorzien van een frisse look die je voor lange tijd wilt behouden. Behang van vinyl is een praktische en duurzame optie met een verbluffend resultaat.

Vinylbehang op vochtige plekken

Vinylbehang is in tegenstelling tot andere soorten behang spatwaterdicht. Dat komt doordat het plastic laagje bescherming biedt aan het onderliggende papier. Hierdoor kan een spatje water op de muur geen kwaad en behoort een prachtig patroon in de badkamer tot de stylingmogelijkheden. Ook in de keuken kies je voor een mooi dessin, want vinylbehang schoonmaken gaat eenvoudig door het af te nemen met een vochtige doek.

Vinylbehang, dé sfeermaker in de badkamer en keuken

Op zoek naar (spat)waterbestendig behang voor de badkamer of behang voor de keuken? De meeste soorten vinylbehang zijn te stylen in een badkamer of keuken. Je vindt in onze collectie vinylbehang bijvoorbeeld opvallend fotobehang voor je keuken of fotobehang voor je badkamer. Hiermee geef je de keuken of badkamer in een handomdraai een landelijk of tropisch decor. Of ga voor een unieke twist en kies voor vinylbehang met een bloemenpatroon.

Onze collectie vinylbehang

Wij willen aan iedere woonwens voldoen en ervoor zorgen dat iedere smaak aan zijn trekken komt. Daarom beschikken wij over een uitgebreide collectie vinylbehang met verschillende soorten vinyl wandbekleding, waaronder:

 • Vinylbehang voor de badkamer
 • Vinylbehang voor de keuken
 • Dik vinylbehang
 • Vinylbehang met print
 • Vinyl fotobehang
 • Vinylbehang met betonlook
 • Vinylbehang met steenmotief
 • Vinylbehang met lederlook
 • Wit vinylbehang

En nog veel meer! Ben je benieuwd wat onze behangafdeling nog meer voor je in petto heeft? Bekijk dan eens onze ruime collectie behang en laat je inspireren.

Behangen met vinyl

Je kunt je vinylbehang zelf aanbrengen óf lekker achteroverleunen terwijl een professioneel behanger het klusje voor jou klaart. Wij bieden onze klanten altijd een professionele behangservice aan. In het geval van dik behang van vinyl is dat zeker aan te raden.

Het materiaal is sterk maar ook vrij stug. Om te behangen gebruiken onze experts een speciale, extra sterke lijm. Vraag voor een optimaal resultaat advies in onze winkel.

Meer in ons assortiment behang

Vinylbehang kopen bij Decorette

Prachtig vinylbehang kopen doe je bij Decorette, we hebben een grote collectie in de winkel. Van kinderbehang tot ecologisch behang en behang in effen kleuren. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we precies het juiste vinylbehang voor jou uitzoeken. Daarnaast zullen we je altijd adviseren over het gebruik. Kom vooral eens langs bij een Decorette-winkel om onze rollen behang te bewonderen. We helpen je graag!