Vinylbehang

Vinylbehang is te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. De plastic toplaag maakt het mogelijk om prachtige motieven toe te passen op deze plekken. Beeld je in welke mogelijkheden dit biedt in huis. Laat je hierover adviseren door onze experts. Hieronder leggen wij alvast het één en ander uit.

Wat is vinylbehang?

Kort gezegd bestaat vinylbehang uit twee lagen. De toplaag van het behang is de vinyl laag, de onderlaag is vaak van papier of texiel gemaakt maar kan ook uit linnen bestaan. Dit zorgt ervoor dat vinylbehang fijne voordelen heeft. Twijfel jij nog om voor vinyl behangen te gaan? Ontdek de voordelen hieronder.

De voordelen van effen vinyl behang

Door de plastic toplaag scheurt het sterke vinylbehang niet. Dit geeft veel voordelen. Het behang camoufleert oneffenheden en kleurverschillen op de muur direct. Het is een snelle manier om je kamer te voorzien van een frisse look die je voor lange tijd wilt behouden. Behang van vinyl is een praktische en duurzame optie met een verbluffend resultaat.  

Vinylbehang op vochtige plekken

Vinylbehang is in tegenstelling tot andere soorten behang (spat)waterdicht. Dat komt omdat het plastic laagje bescherming biedt aan het onderliggende papier. Hierdoor kan een spatje water op de muur geen kwaad en behoort een prachtig patroon in de badkamer tot de styling mogelijkheden. Ook in de keuken kies je voor een mooi dessin want vinyl is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Vinylbehang dé sfeermaker in de badkamer

De meeste soorten vinyl zijn te stylen in een badkamer of keuken. Vinylbehang is verkrijgbaar in opvallend posterbehang. Hiermee maak je van jouw keuken in een handomdraai een landelijk- of tropisch decor. Of ga voor een unieke twist in de badkamer en kies voor vinyl behang voor in de badkamer met een bloemen patroon. Ontdek de mogelijkheden in één van onze winkels.

Onze collectie vinylbehang

Wij willen aan iedere woonwens voldoen en ervoor zorgen dat iedere smaak aan zijn trekken komt. Daarom beschikken wij over een uitgebreide collectie vinylbehang met onder andere:

  • vinylbehang voor de badkamer
  • dik vinylbehang
  • vinyl fotobehang
  • vinylbehang betonlook
  • vinylbehang steenmotief
  • en meer!

Behangen met vinyl

Wij bieden onze klanten altijd een professionele behangservice aan. In het geval van vinylbehang is dat zeker aan te raden. Het materiaal is sterk maar ook vrij stug. Om te behangen gebruiken onze experts een speciale, extra sterke lijm. Het aanbrengen van dit behang is een enorme klus en zonder ervaring niet aan te raden. Behangen met vinyl is een secure taak. Vraag voor een optimaal resultaat advies in onze winkel.  

Vinylbehang kopen bij Decorette

Wij hebben ontzettend veel collecties in onze winkel. Van kinderbehang tot ecologisch behang en effen kleuren. In onze winkels kunnen we onder genot van een kopje koffie precies het juiste vinylbehang voor jou uitzoeken. Daarnaast zullen we altijd adviseren over het gebruik. Wij helpen jou graag.

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Behang is de stijlbepaler in huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.