Luxaflex® raamhorren

Raamhorren zijn de oplossing voor vervelende insecten in huis. In de zomer zetten we onze ramen open voor een lekkere, frisse lentebries. Het is behoorlijk irritant als muggen en andere beestjes in je slaapkamer binnendringen. Raamhorren bieden bescherming en houden al het ongedierte tegen. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment en helpen onze experts je met het uitkiezen van de perfecte raamhor voor jou. Lees snel meer hierover! 


Wat zijn raamhorren?

Raamhorren of horramen zijn horren die je plaatst voor je raam. Ze hebben als doel om alle ongewenste dieren zoals mieren, wespen, vliegen en muggen buitenshuis te houden. Tegelijkertijd kun je toch genieten van een geventileerd huis en een frisse bries in de kamer. Perfect dus voor de zomermaanden. Een raamhor wordt gemaakt van een fijne stof waar insecten onmogelijk doorheen komen. Het probleem waartegen iedereen in de zomer aanloopt, wordt dus eenvoudig opgelost.

Het assortiment raamhorren

Alle horren in onze winkels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend met Luxaflex® horren. Er zijn mogelijkheden genoeg en het beste is om je door onze experts te laten adviseren. Welke hor voor jouw raam geschikt is, is afhankelijk van het type raam. Wij verkopen verschillende soorten horren,  bijvoorbeeld

  • Hor voor dakraam
  • Inzethor draaikiepraam
  • Hor voor kantelraam
  • Hor voor raam met uitzetijzer
  • Plissé raamhor

  • Inzet-raamhor
  • Vaste raamhor
  • Raamrolhor

Luxaflex® raamhorren

Luxaflex® raamhorren staan al sinds jaar en dag bekend als de allerbeste horren voor je raam. De kwaliteit is uitermate hoog en er is volop keuze. Zo maak je ook van jouw raamhor een stijlvol product. Luxaflex® is een gerenommeerde leverancier en wij bieden jou graag de beste kwaliteit.

Raamhorren tegen hooikoorts

Horren helpen ook in de strijd tegen hooikoorts. Door te kiezen voor pollenwerend gaas (Poll-Tex®) verminder je de kans op de effecten van hooikoorts. Dit gaas filtert de pollen uit de lucht waardoor een gereduceerd aantal pollen naar binnendringt. Met een pollenwerend hor voor het raam kun je toch het raam openzetten in de lente.

Raamhorren op maat

Onze horren worden in alle gevallen op maat gemaakt Het model is afhankelijk van het type raam en de eigenschappen van de ruimte. Heb je een schuin dakraam of een heel groot raam? Overal is een oplossing voor te vinden, zeker als je gaat voor een raamhor op maat. Onze specialisten informeren jou graag over de mogelijkheden. Ook qua uitstraling worden horren een steeds mooier product. Het gaas is al in diverse kleuren te verkrijgen.

Raamhorren kopen bij Decorette

Een passende hor voor je raam kopen, doe je met een goed gevoel bij Decorette. Bij raamhorren en andere raamdecoratie is het soms handig om de situatie ter plaatse bekijken. Maak online een afspraak zodat wij direct gratis kunnen inmeten. Op basis hiervan maken we een plan voor het type horraam Wij hebben voor ieder raam een oplossing. Altijd gedacht dat jouw dakraam niet geschikt was voor een raamhor? Maak een afspraak zodat wij jou kunnen adviseren. Zien we je snel?

Afspraak maken
Winkels
luxaflex deurhorren
Decorette raamdecoratie jaloezieeën
raamdecoratie plissé gordijnen
raamdecoratie luxaflex
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels