PVC plakvloer

De PVC plakvloer wordt direct op de geëgaliseerde ondervloer verwerkt. Als je vloerverwarming hebt,  is dit een extra voordeel omdat de verwarming direct in contact is met de PVC plakvloer. Hoogwaardige kwaliteiten PVC plakvloeren vind je in ons ruime assortiment. Voor de inrichting van je woonkamer tot de babykamer, bij Decorette vind je de mooiste dessins. Wij helpen je graag met de keuze die het best past bij jouw woonstijl. Kom langs in één van onze winkels.

Creëer een warme sfeer met een PVC plakvloer

PVC plakvloeren zijn al jarenlang populair. Door het soepele materiaal is het mogelijk de PVC plakvloer in alle richtingen te leggen. Wil je een warme, stijlvolle vloer die naast praktisch ook duurzaam is, dan past de PVC plakvloer precies bij jouw woonwens. Combineer je in jouw interieur deze vloer met natuurlijke groentinten op de muur, zorgt dat voor een extra warme uitstraling.

Ons assortiment  PVC plakvloer

Bij Decorette vind je een ruime collectie PVC plakvloeren. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit PVC vloeren in de mooiste dessins en kleuren. Bij onze woonwinkels zijn verschillende soorten PVC vloeren verkrijgbaar met de volgende voordelen:

  • Geluidsdempend

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Waterbestendig

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Niet de onderscheiden van echt houten of stenen vloeren

Wil je de vloer met eigen ogen zien? Bekijk ons assortiment in de winkel op grote panelen. Ons deskundig team staat graag voor je klaar om je te helpen met je keuze van de vloer van je dromen.

Duurzame PVC plakvloer 

Het zeer sterke oppervlak van de PVC plakvloer is vrijwel overal tegen bestand. Daar zul je jarenlang plezier aan beleven. Bovendien heb je met de PVC plakvloer nog minder last van geluid  en zijn ook deze vloeren makkelijk in onderhoud. Wij informeren je er graag  over in onze winkels.

PVC plakvloer kopen met de betrouwbare service van Decorette

Koop je een PVC plakvloer bij Decorette dan adviseren wij deze te laten leggen door een vakman. Maak gebruik van onze service en diensten. Onze deskundige mensen richten jouw huis vakkundig in. En natuurlijk komen onze specialisten langs en meten alles op.

Afspraak maken
Winkels
PVC klikvloer
PVC betonlook
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette