Ondervloer voor vinyl

Om de vloer van je dromen te realiseren is een goede ondervloer voor je vinyl belangrijk. Heb je een keuze gemaakt, dan wil je ook een strakke vloer. Leg voor een mooi resultaat de vinylvloer nooit over een bestaande vloer van tegels of laminaat, dit om doordrukken te voorkomen.


We staan voor je klaar

Ervaar onze uitstekende service. We geven je advies over welke kwaliteit vinyl het beste past bij jou thuis. Bij Decorette vind je een ruime collectie in verschillende kwaliteiten. Kom langs in één van onze Decorette woonwinkels. 

De voordelen van een ondervloer onder zeil

Met de perfecte ondervloer heb je langer plezier van je vinyl vloer. Het is van belang dat de ondervloer schoon, droog en vlak is. Zijn er veel oneffenheden of scheuren, dan is het voor het mooiste resultaat noodzakelijk om de vloer te egaliseren. Ben je niet zo handig of niet zo precies? Onze deskundige vakmensen staan voor je klaar.

Duurzame en praktisch

Kies je voor vinyl dan kies je voor een sterke, duurzame vloer. Een comfortabele, decoratieve vloer en bovendien hygiënisch door het eenvoudige onderhoud. De plaatsing van een vinyl vloer is eenvoudig uitvoerbaar. Met een ondervloer voor vonyl zorg je voor een strak resultaat. Laat je ondervloer echter eerst beoordelen door de Decorette-expert. 

Laat je adviseren in onze winkels. We zien je graag in de Decorette woonwinkel voor een uitstekend advies over de ondervloer.

De mooiste vinyl vloer in jouw huis met de juiste ondervloer

Als de ondervloer in de goede conditie is voor een mooi resultaat, is het mogelijk vinyl los te leggen tot een ruimte tot 40 m2. Natuurlijk kun je onze service en diensten inschakelen. Onze professionele stoffeerders garanderen het mooiste resultaat. In de winkel vertellen we je graag alles over de mogelijkheden.

Een vinyl ondervloer kopen met de uitstekende service van Decorette

Koop je ondervloer voor zeil bij Decorette! Je kunt gebruikmaken van onze diensten om je ondervloer in optimale conditie te brengen voor de vloer van jouw keuze. Onze professionals leggen de vinyl vloer en garanderen een optimaal resultaat. Ervaar het zelf en kom onze collectie bewonderen in onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
vinyl betonlook
vinyl kamerbreed
vinyl houtlook
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels