PVC tegels

PVC tegelvloeren zijn vloeren met een stoer karakter. De tijdloze designs van PVC tegels passen bij de strakke vormgeving van het industriële  interieur maar ook bij het moderne of klassieke interieur. Iedere stijl is anders, dus bij Decorette vind je een compleet en mooi assortiment PVC tegels. PVC tegels zijn niet van een echte tegelvloer te onderscheiden. Kom langs en laat je verrassen.

Vloeren PVC tegels

PVC tegels zijn geluiddempend en uitstekend geschikt voor in bijvoorbeeld een appartement. Geen hinderlijke geluiden, dus met deze vloer blijf je op goede voet staan met je buren! De subtiele v-groef van PVC tegels geeft jouw vloer net dat beetje extra karakter.

Door te kiezen voor bijpassende plinten wordt het onderhoud nog eenvoudiger. Wij delen graag onze kennis van PVC tegels in één van onze woonwinkels waar we je graag ontvangen. Wij geven je onder het genot van een kopje koffie een deskundig advies op maat.

Ons assortiment  PVC tegels

Bij Decorette vind je PVC vloertegels in diverse kleuren. De vloer is de basis van je interieur en de kleur speelt  hierbij een belangrijke rol. Het is onze passie om samen met jou de juiste kleur voor jouw woonstijl te bepalen zodat je iedere dag volop van jouw huis kunt genieten. Bij Decorette zijn verschillende soorten PVC vloertegels verkrijgbaar: 

  • Decorette PVC tegels

  • Coretec PVC tegels

Bekijk onze uitgebreide presentatie van PVC tegelvloeren en andere vloeren in de winkels. Je kunt de vloerenstalen mee naar huis nemen zodat je eenvoudig kunt zien hoe de PVC tegels bij jouw woning passen. 

PVC tegels, tijdloos design

Onze PVC tegels met de uitstraling van een echt stenen vloer zijn geschikt voor vloerverwarming.  De praktische en duurzame PVC tegels zijn door het zeer sterke oppervlak vrijwel overal tegen bestand. In onze winkel of bij jou thuis helpen we je graag bij de keuze van de perfecte PVC tegels.

PVC tegels kopen met de plezierige service van Decorette

Koop je PVC vloertegels bij Decorette en je kunt gebruik maken van onze plezierige service. De Decorette experts komen bij je thuis opmeten en adviseren je ook meteen over de ondervloer. Het vloeren leggen kun je met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten. Nodig ons uit of bezoek ons in de winkel!

Afspraak maken
Winkels
PVC klikvloer
PVC plakvloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette