Montageservice

Als je bij Decorette de mooiste producten hebt uitgezocht zijn we er natuurlijk nog niet. Onze montage specialist komt gratis bij je thuis om de maten te nemen om het op een later tijdstip ook te monteren. Bij het monteren van raamdecoratie komt vaak meer kijken dan je denkt. Niet iedereen heeft hier

 • De juiste hoeveelheid tijd voor
 • Geduld voor

 • Het juiste gereedschap

 • Kennis

Denk bijvoorbeeld aan montage in óf op de dag. Wat is het verschil tussen in de dag of op de dag? Bij in de dag wordt de raamdecoratie in het kozijn gehangen en komt het  vaak tussen een kozijn of tussen twee muren te hangen. Onze montage specialist monteert de raamdecoartie meestal aan het plafond van het kozijn. Op de dag betekent vaak dat de raamdecoratie over het hele kozijn wordt gehangen. De montage wordt vaak op de muur naast het kozijn geplaatst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de raamdecoratie met een overlap besteld  wordt zodat het, het hele kozijn bedekt.

Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om je raamdecoratie met domotica te bedienen. De montage specialist kan het volgende voor je doen:

 • De afstandsbediening dusdanig  instellen zodat alle raamdecoratie, voor elk raam op een bepaalde stand open gaat. Of op een bepaald tijdstip.

 • Bediening via de app, dit kunnen we ook voor je inregelen, handig als je niet thuis of op vakantie bent.

Bij het monteren van een ophangsysteem voor gordijnen komt ook veel kijken want zo zijn er verschillende ophangsystemen:

 1. Gordijnrail, deze is uitermate geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. Onze vakspecialst maakt/buigt de rail op maat en hangt de geplooide gordijnen zorgvuldig voor je op.

 2. Waverail, eigenlijk hetzelfde als de gordijnrails waar de vakspecialist het wavegordijn met plooiglijders aan kan hangen.

 3. Elektrische gordijnrail, deze kun je met één druk op de knop openen en sluiten. Super handig!

 4. Gordijnroede, is veelal een buis die aan weerskanten door onze vakspecialist wordt bevestigd. Hier hangen we dan de gordijnen aan die gemaakt zijn met ringen.

 5. Railroede, eigenlijk hetzelfde als de gordijnroede maar hier hangt een rail onder waar wij dan de geplooide gordijnen aan kunnen hangen.

De montageservice houdt in dat wij alles netjes monteren en plaatsen. Uiteraard nemen we het afval mee en zullen we ook niet nalaten de stofzuiger er nadien doorheen te halen.

Wil je het goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
3D interieuradvies
creatieve workshops
interieuradvies
behangservice
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels