Schilderservice

Heb je een schilder nodig voor binnen- of buitenwerkzaamheden? Wil je zelf aan de slag en weet je niet hoe, of twijfel je over kleurgebruik? Wij bieden je een ervaren schilder en werken met hoogwaardige Sikkens producten met een jarenlange duurzaamheid.


Schilderen door een vakman

In de winkel beschikken wij over een Pure kleurenwand met grote A4 kleurstalen die je mee naar huis kunt nemen. Vervolgens mengen wij Flexa en Sikkens muurverven of lakken in de door jou gewenste kleur. Onze mengmachine kan alle kleuren mengen! Met onze schilderservice breng jij de juiste kleur in je leven.

Schilder aan huis

Om tot het beste resultaat te komen is het van groot belang om eerst een goed advies te krijgen. Maar natuurlijk gaan wij een stapje verder dan dat. Onze professionele schilder komt bij je thuis, zodat de evrf of lak perfect wordt aangebracht. Verder doet de Sikkens vakschilder aan grondige voorbereiding om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt onze Sikkens vakschilders inschakelen voor:

  • Muren en plafonds schilderen

  • Kozijnen, deuren, ramen en trappen schilderen

  • Buiten-schilderwerk

  • Houtrot-reparatie

  • Advies met betrekking tot het onderhoud van schilderwerk

  • Kleine reparaties en herstel van waterschade

Alle werkzaamheden doen we in overleg met jou. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.  

Wil jij ook je kozijnen,  muren of trappen laten schilderen?

Verzeker jezelf van kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een Sikkens vakschilder. Check wel even of de dichtstbijzijnde winkel ook verf verkoopt. Maak online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Voor onze schilderservice kun je in bijna al onze winkels terecht met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Rotterdam, Utrecht, Vught en Wijhe. In deze winkels verkopen wij geen verf. Speciaal op zoek? Kijk dan welke andere winkel het dichtste bij is via winkels.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels