Schilderservice

Heb je een schilder nodig voor binnen- of buitenwerkzaamheden? Wil je zelf aan de slag en weet je niet hoe, of twijfel je over kleurgebruik? Wij bieden je een ervaren schilder en werken met hoogwaardige Sikkens producten met een jarenlange duurzaamheid.

 


Schilderen door een vakman

In de winkel beschikken wij over een Pure kleurenwand met grote A4 kleurstalen die je mee naar huis kunt nemen. Vervolgens mengen wij Flexa en Sikkens muurverven of lakken in de door jou gewenste kleur. Onze mengmachine kan alle kleuren mengen! Met onze schilderservice breng jij de juiste kleur in je leven.

Schilder aan huis

Om tot het beste resultaat te komen bij het schilderen van een woning is het van groot belang om eerst een goed advies te krijgen. Maar natuurlijk gaan wij een stapje verder dan dat. Onze professionele schilder komt bij je thuis, zodat de verf of lak perfect wordt aangebracht. Verder doet de Sikkens vakschilder aan grondige voorbereiding om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt onze Sikkens vakschilders inschakelen voor:

  • Plafonds en muren laten schilderen

  • Kozijnen, deuren, ramen en trappen schilderen

  • Buiten-schilderwerk

  • Houtrot-reparatie

  • Advies met betrekking tot het onderhoud van schilderwerk

  • Kleine reparaties en herstel van waterschade

Alle werkzaamheden doen we in overleg met jou. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.  

Wil jij ook je kozijnen, muren of trappen laten schilderen?

Verzeker jezelf van kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een Sikkens binnenschilder of buitenschilder. Check wel even of de dichtstbijzijnde winkel ook verf verkoopt. Maak online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Veelgestelde vragen

Wat kost onze schilderservice?

De kosten van onze schilderservice verschillen per project. Als je bijvoorbeeld alleen maar advies wilt, is de prijs niet hetzelfde als wanneer de verf ook aangebracht zal worden. Wil je weten wat de kosten zijn van een trap schilderen? Of wat het kost om de buitenkant van je huis te laten schilderen? Wat je wensen en behoeften ook zijn, wij voorzien je graag van een prijsindicatie.

Kan ik bij elke Decorette-winkel terecht voor de schilderservice?

Onze schilderservice is beschikbaar in de winkel waar we ook verf aanbieden. Dit doen we niet in elke winkel. Voor onze schilderservice kun je in bijna al onze winkel terecht, met uitzondering van Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Rotterdam, Utrecht, Vught en Wijhe. Speciaal op zoek? Kijk dan welke andere winkel het dichtsbij is via winkels.

Wanneer komt onze schilderservice?

Onze schilderservice is er om het jou makkelijker te maken. Wij gaan ervoor dat je zo min mogelijk ongemak ondervindt, en daarom proberen we zo veel mogelijk de afspraak in te plannen op een moment dat het jou uitkomt. We hebben ook een eigen planning, waardoor we geen garanties kunnen geven, maar we bespreken graag met je de mogelijkheden.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels