Schilderservice

Heb je een schilder nodig voor binnen- of buitenwerkzaamheden? Wil je zelf aan de slag en weet je niet hoe, of twijfel je over kleurgebruik? Wij bieden je een ervaren schilder en werken met hoogwaardige Sikkens producten met een jarenlange duurzaamheid. In de winkel beschikken wij over een Pure kleurenwand met grote A4 kleurstalen die je mee naar huis kunt nemen. Vervolgens mengen wij Flexa en Sikkens muurverven of lakken in de door jou gewenste kleur. Onze mengmachine kan alle kleuren mengen!

Om tot het beste resultaat te komen is het van groot belang om eerst een goed advies te krijgen. Verder doet de Sikkens vakschilder aan grondige voorbereiding om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt onze Sikkens vakschilders ondermeer inschakelen voor het schilderen van:

  • Muren en plafonds

  • Kozijnen, deuren, ramen en trappen

  • Buiten schilderwerk

  • Houtrot reparatie

  • Advies met betrekking tot het onderhoud van schilderwerk

  • Kleine reparaties en herstel van waterschade

Alle werkzaamheden doen we in overleg met jou. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.  

Verzeker jezelf van kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een Sikkens vakschilder. Check wel even of de dichtstbijzijnde winkel ook verf verkoopt. Maak online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Voor onze schilderservice kun je in bijna al onze winkels terecht met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Mijdrecht, Nijkerk, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Wesepe. In deze winkels verkopen wij geen verf. Speciaal op zoek? Kijk dan welke andere winkel het dichtste bij is via winkels.

Afspraak maken
Winkels
3D interieuradvies
tapijt leggen
interieuradvies
behangservice
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels