Sikkens buitenlak

Als je je tuin een makeover wil geven, is de buitenlak van Sikkens je beste vriend. Hiermee geef je namelijk je schutting of tuinmeubels een compleet nieuwe look in de kleur die je wil. Kun je dit goed gebruiken? Ontdek dan de mogelijkheden bij Decorette! 

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht en Vught.

Sikkens buitenlak voor bescherming en een nieuwe look

Sikkens is één van de populairste merken in Nederland als het gaat om verf en lak. Het assortiment bevat allerlei soorten lak die elk hun eigen eigenschappen hebben. Een deel van het aanbod heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat deze lak perfect is voor gebruik buitenshuis. Deze Sikkens buitenlak is bijvoorbeeld bestand tegen weer en wind en tegen UV-straling. De buitenlak van Sikkens is dan ook ideaal als je bijvoorbeeld je schutting wil voorzien van een nieuwe uitstraling of als je bijvoorbeeld houten tuinmeubels een ander kleurtje wil geven. 

Buitenlak van Sikkens voor ieders smaak

Met de buitenlak van Sikkens maak je het mogelijk om je buitenoppervlakten de look te geven die jij wil. Hierbij speelt de kleur natuurlijk een grote rol. Op dit gebied heb je een ruime keuze. Sikkens heeft ontzettend veel kleurmogelijkheden; of je nu op zoek bent naar een lichte kleur of een donkere, een rustige of een opvallende, met Sikkens buitenlak kan het allemaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een transparante lak als je vooral wil profiteren van de beschermende eigenschappen, maar de oorspronkelijke look wil behouden. 

De kleur is niet het enige aspect van de lak dat van invloed is op de uiteindelijke look: ook de glans speelt een rol. De Sikkens buitenlak is verkrijgbaar met verschillende glansfactoren: 

  • Sikkens buitenlak hoogglans: dit is de lak met de hoogste glansgraad (meer dan 75%);
  • Sikkens buitenlak halfglans: na hoogglans de hoogste glansgraad (60% – 75%);
  • Sikkens buitenlak zijdeglans: dit is  een goede opties als je wel wat glans wil, maar niet te veel. De glangsgraad ligt tussen de 30% en 60%;
  • Sikkens buitenlak mat: dit is de beste keuze als je glans zo veel mogelijk wil vermijden. De glansgraad ligt bij dezematte lak namelijk lager dan 15%. 

Kom langs bij Decorette

Welke Sikkens buitenlak je het beste kunt kiezen, hangt af van jouw persoonlijke wensen en smaak. Jij bent dan ook degene die de beste keuze kunt maken, maar uiteraard kunnen we je wel voorzien van persoonlijk advies. In onze Decorette-winkels gaan we dan ook graag met je in gesprek over de beste mogelijkheden die passen bij jouw situatie. 

Wil je meer aanpakken dan alleen je schutting, tuinmeubels of andere buitenoppervlakten? Ook dan kun je bij Decorette terecht. In onze woonwinkels kun je namelijk niet alleen terecht voor verf en lak, maar ook voor onder andere behang, raamdecoratie en zonwering. Zien we je snel? 

Sikkens buitenlak kopen?

Sikkens buitenlak koop je bij Decorette met een yes-gevoel. Bij ons kun je altijd terecht voor persoonlijk advies, waardoor je hopelijk makkelijker een keuze kunt maken. Daarnaast hebben we onze eigen schilderservice. Onze vakschilders nemen je het schilderwerk graag uit handen, bijvoorbeeld als je er zelf geen tijd voor of zin in hebt of als je simpelweg denkt dat een professional de beste kwaliteit levert. 

In bijna al onze vestigingen kun je terecht voor verf, behalve in onze winkels in Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Hoogeveen, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht, Vught en Wijhe. Kom langs in één van onze andere vestigingen en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! 

Afspraak maken
Winkels

Beits

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op de muur is bepalend voor jouw woonstijl. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels