Screens

Screens zorgen ervoor dat jouw woning in de zomermaanden heerlijk koel blijft. Ze sluiten de ramen af en houden de zon tegen. Dit is van grote invloed op de verkoeling binnen jouw woning. Deze zonwering is super strak én erg modern. Logisch dat ze nog altijd enorm populair zijn. Zeker omdat jij zelf bepaalt of je een statement maakt of het product subtiel in de gevel blend. Screens bieden meer privacy,  geven een visuele toevoeging aan je interieur en zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ontdek hieronder meer over ons assortiment screens.

Een strakke gevel: screens buiten

Normaliter worden screens aan de buitenkant van de ramen geplaatst. Hierdoor kunnen ze alle zonnestralen gemakkelijk tegenhouden. Het broeikaseffect is verleden tijd. Omdat de screen in de vlakte op het raam wordt geplaatst, is dit de meest strakke zonwering op de markt. Je interieur wordt niet alleen beschermd tegen warmte, het is ook een visuele toevoeging voor jouw woning. Screens zijn relatief onopvallende zonwering; zeker wanneer je voor een neutrale kleur kiest. Voor sommigen is dit dé reden om dit product in huis te halen.

Screens bieden meer dan privacy

Naast dat screens zonwerend zijn, zullen ze jou ook de benodigde privacy bieden. Dit is een handige bijkomstigheid als je wat meer op jezelf bent of hier behoefte aan hebt. De elektische screens zijn makkelijk met één druk op de knop te sluiten. Jezelf even terugtrekken wordt hierdoor makkelijk. Dat betekent niet dat je helemaal in het donker zit. De open structuur maakt het mogelijk om toch te genieten van je uitzicht. Het beste van beide werelden.

Los met kleur: de mogelijkheden van screens

Je kunt je voorstellen dat de meeste mensen gaan voor klassieke, grijstinten, antraciet of zwarte screens. Deze staan mooi bij elk nieuwbouwhuis én traditionele woning. Onopvallende kleuren scoren dus het beste maar met een kleur maak jij wonen tot een feestje. Geef de zonwering dezelfde kleur als je gevel en ga voor groen, blauw, wit of bruin. Speel hiermee en kom tot één geheel. Wanneer je de screens dezelfde kleur geeft als het kozijn, zal dit mooi aansluiten. Wil je juist meer aandacht vestigen op het raam? Trek dan de aandacht met een contrasterende kleur. Mogelijkheden genoeg, laat je adviseren in onze winkel.

Een screen op maat

Een zonnescreen voor de schuifpui is anders dan een screen voor het raam. Daarom worden al onze producten op maat gemaakt en met zorg samengesteld. Je wilt immers lang genieten van je screens op maat. Daarnaast kies je welke bediening jij handig vindt. Een wandschakelaar, afstandsbediening of handbediening behoren tot de mogelijkheden. Ga jij voor elektrisch of heb jij toch liever voor een eenvoudige variant? Kies de screen die bij jou past.

Screens kopen bij Decorette

Screens kopen doe je bij Decorette. Welke screens zonwering het beste past, is afhankelijk van jouw wensen. Wij beschikken naast screens in ons assortiment ook over: 

  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen
  • Markiezen
  • Terrasschermen
  • Uitvalschermen
  • (Elektische) Rolluiken

Wij zijn er om hiernaar te luisteren en jou de beste optie te bieden. Loop daarom eens binnen in onze winkel. Wij hebben de beste kwaliteit en de mooiste kleuren. Daarnaast kan je de montage van jouw screens ook bij ons in handen leggen. Zo word je volledig voorzien en kan jij zonder zorgen genieten van de nieuwe aankoop.

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben (buiten)zonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen géén knikarmschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Wij verwelkomen en helpen je graag in onze winkel!

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie bekijken die wij voor jou hebben verzameld.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.