Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden jou de beste bescherming tegen felle zonnestralen. De zon kan tijdens de zomer enorm warm zijn. Toch willen we overdag genieten van de buitenlucht. Lekker bijkomen op het terras of in de tuin. Klap je knikarmscherm uit en zorg voor de benodigde schaduw wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo haal je het optimale genot uit de warmste dagen. Decorette heeft een uitgebreid aanbod aan knikarmschermen, ontdek deze in onze winkels!


Heerlijk in de schaduw met knikarmschermen

Overdag lekker de schaduw opzoeken is in de zomer een luxe. Om jezelf te verwennen kan je kiezen voor een praktische aanschaf voor jouw terras. Met de aankoop van een knikarmscherm zet je jezelf even in het zonnetje. Het scherm houdt overdag de warmte tegen zodat jij lekker in de schaduw kunt genieten van een goed boek en een glaasje wijn. Zo kom je de warme dagen op een aangename manier door.

Knikarmscherm voor op je terras

Het voordeel van een zonnescherm met knikarm is dat het amper plek inneemt op je terras maar je toch samen met vrienden kunt genieten van de schaduw. Het scherm is namelijk groot genoeg om meerdere mensen van verkoeling te voorzien. Zelfs de warmste dagen zijn hierdoor meer draagbaar. Een elektische knikarmscherm is mogelijk. Kom langs onze winkel voor advies.

Knikarmschermen vol stijl

Een knikarm zonnescherm biedt meer dan voldoende schaduw in jouw tuin. Je hebt ook mogelijkheden om jouw zonwering te pimpen in verschillende kleuren. Jouw vrolijke knikarmscherm wordt subtiel gemonteerd en maakt het terras extra sfeervol. Natafelen tijdens de zomermaanden wordt in één klap gezellig.

Knikarmscherm op maat

Voor een knikarm zonnescherm kan je altijd onze winkel binnenlopen. Wij bezitten een uitgebreide collectie zonwering voor zowel binnen als buiten. Wil jij jarenlang genieten van jouw gekozen zonwering? Ga dan altijd voor een goede kwaliteit. Dat is wat wij jou bieden. Samen met de experts ga jij aan de slag om het scherm samen te stellen. Geheel op maat gemaakt.

Knikarmscherm kopen bij Decorette

Schaduw in de zomer een must? Kom langs onze winkel voor het perfecte zonnescherm. Je vindt in onze winkel diverse soorten. Afhankelijk van jouw wensen adviseren we je over het type zonwering dat bij jou past. Zo kun je bij Decorette ook terecht voor vergelijkbare vormen van buitenzonwering, zoals een uitvalscherm of terrasscherm. Laat je adviseren door onze experts en koop direct je knikarmscherm inclusief montage

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben buitenzonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen géén knikarmschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden of bezoek onze winkels. Tot dan!

Afspraak maken
Winkels
screens zonwering
zonwering markiezen
rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels