Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden jou de beste bescherming tegen felle zonnestralen. De zon kan tijdens de zomer enorm warm zijn. Toch willen we overdag genieten van de buitenlucht. Lekker bijkomen op het terras of in de tuin. Klap je knikarmscherm uit en zorg voor de benodigde schaduw wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo geniet je optimaal van de warmste dagen. Decorette heeft een uitgebreid aanbod aan knikarmscherm zonwering, ontdek deze in onze winkels!

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van zonwering met uitzondering van: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht en Vorden.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van buitenzonwering met uitzondering van Bergeijk, Broek op Langedijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.


Heerlijk in de schaduw met knikarmschermen

Overdag lekker de schaduw opzoeken is in de zomer een luxe. Om jezelf te verwennen kun je kiezen voor deze praktische aanschaf voor jouw terras. Met de aankoop van een knikarm zonnescherm zet je jezelf even in het zonnetje. Het scherm houdt de warmte tegen zodat jij lekker in de schaduw kunt genieten van een goed boek en een glaasje wijn. Zo kom je de warme dagen op een aangename manier door.

Knikarmscherm voor op je terras

Het voordeel van een zonnescherm met knikarm is dat het amper plek inneemt op je terras maar je toch samen met vrienden kunt genieten van de schaduw. Het scherm is namelijk groot genoeg om meerdere mensen van verkoeling te voorzien. Zelfs de warmste dagen zijn hierdoor meer dragelijk. Een elektrisch knikarmscherm is ook mogelijk. Kom langs onze winkel voor advies.

Een persoonlijke slag om de arm

Een knikarm zonnescherm biedt meer dan voldoende schaduw in jouw tuin. Je hebt ook mogelijkheden om jouw zonwering te pimpen in verschillende kleuren. Jouw vrolijke knikarmscherm wordt subtiel gemonteerd en maakt het terras extra sfeervol. Natafelen tijdens de zomermaanden wordt in één klap gezellig.

Je vindt in onze winkel diverse soorten zonnenwering met knikarm. Afhankelijk van jouw wensen adviseren we je over het type zonwering dat bij jou past. Zo kun je bij Decorette ook terecht voor andere vormen van buitenzonwering, zoals een uitvalscherm of terrasscherm. Laat je adviseren door onze experts. Indien gewenst helpen wij je ook bij het monteren van je knikarmscherm zonwering.

Knikarmscherm op maat

Voor een zonnescherm met knikarm kun je altijd onze winkel binnenlopen. Wij bezitten een uitgebreide collectie zonwering voor zowel binnen als buiten. Wil jij jarenlang genieten van jouw gekozen zonwering?

Topkwaliteit is wat wij jou bieden. Samen met onze experts ga jij aan de slag om het scherm samen te stellen. Jouw knikarmscherm wordt geheel op maat gemaakt. Neem contact met ons op en ervaar de vele mogelijkheden, we helpen je graag verder!

Knikarmscherm kopen bij Decorette

Schaduw in de zomer een must? Maatwerk knikarmschermen kopen doe je bij Decorette met een goed gevoel. Kom langs in onze winkel voor het perfecte zonnescherm met knikarm en ervaar de comfort! 

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben buitenzonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen geen knikarmschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels