Terrasschermen

Met terrasschermen kan je genieten in de tuin met een verkoelend drankje in je hand. Het ideaalbeeld voor de zomer. Genieten van de zon kan heerlijk zijn, maar soms is het nodig om de schaduw op te zoeken onder je eigen terrasscherm. Interesse in een terrasscherm? Naast een uitgebreid assortiment zonwering beschikken we bij Decorette ook over een montage en inmeet service. Bekijk welke mogelijkheden wij in onze winkel bieden!

Zonnescherm boven het terras

Een zonnescherm boven jouw terras is geen overbodige luxe. Zonder zo’n scherm is het op de warmste zomerdagen amper uit te houden. Juist tijdens deze dagen wil je genieten van de buitenlucht. Het is extra genieten wanneer jouw terrasscherm een optimale schaduwwerking biedt wanneer je hier behoefte aan hebt. Je beschermt jezelf en je gasten tegen de warme zonnestralen én geniet van het heerlijke buitenzijn.

Het assortiment terrasschermen

Wanneer je zoekt naar zonwering waarbij sfeer en praktische zaken samenkomen, zijn terrasschermen het antwoord. Wij verkopen terrasschermen van eerste kwaliteit die lange levensduur hebben. Dat maakt dat wij altijd de beste deal hebben. Je hebt keuze uit verschillende doeken. Jij kiest zelf de kleur die past bij jouw woning. Ga jij voor een eyecatching kleur of kies je liever voor een subtiel antraciet terrasscherm? In ons assortiment vind je altijd een terrasscherm dat bij jou past.

De uitstraling van jouw terrasscherm

Een terrasscherm is van enorme invloed op de uitstraling van het terras als van jouw woning. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een terrasscherm dat past bij jouw huis. Het dessin van het doek is hierbij essentieel maar ook over de uitvoering, afwerking en vormgeving kan worden nagedacht. Bij Decorette vind je een grote collectie verschillende doeken. Zo is er altijd een scherm samen te stellen die bij jou past.

Een terrasscherm op maat

Wanneer je zoekt naar zonwering waarbij sfeer en functionaliteit samenkomen, zijn terrasschermen het antwoord. Je kiest natuurlijk zelf welke kleur doek jou mooi lijkt maar daarnaast is het formaat ook belangrijk. Jouw terrasscherm kan in zowel een grote als kleine variant worden ontwikkeld. Het is de vraag welke variant jouw ramen het beste omlijst.

Terrasscherm kopen bij Decorette

Interesse in het aanschaffen van een terrasscherm? Kom voor passend advies eens naar onze winkel in jouw buurt. Decorette terrasschermen worden compleet aangepast aan jouw stijl en wensen. Wij zijn de experts op dit gebied en verwelkomen je graag in de winkel of bij jou thuis.

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben (buiten)zonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen géén knikarmschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Kom naar onze winkel en wij helpen en adviseren je graag!

Afspraak maken
Winkels
zonwering markiezen
zonwering zonnescherm
rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie bekijken die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels