• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vintage vloerkleed beige

Met een vintage vloerkleed in beige voeg je niet alleen warmte en sfeer toe aan je huis, maar creëer je ook een tijdloze en knusse uitstraling. De neutrale kleur beige maakt het kleed veelzijdig en geschikt voor verschillende interieurstijlen, of je nu een klassieke, moderne, landelijke of industriële inrichting hebt. Door te kiezen voor een vintage vloerkleed voeg je bovendien een uniek en karakteristiek element toe aan je interieur, waardoor je ruimte een persoonlijk tintje krijgt. Ontdek de warme uitstraling en de talloze mogelijkheden van onze collectie beige vintage vloerkleden en laat je inspireren voor jouw eigen stijlvolle en gezellige thuis!

vintage vloerkleed beige

Beige vintage vloerkleden zorgen voor extra sfeer

Als je een vintage vloerkleed in beige toevoegt aan je interieur geeft dit je woning op verschillende manieren een upgrade. De kleuren en eventuele patronen van een vintage vloerkleed zijn vaak wat vervaagd, waardoor ze een unieke en karakteristieke uitstraling hebben. Daardoor zijn ze een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Daarnaast profiteer je met beige vintage vloerkleden natuurlijk ook van de algemene voordelen van vloerkleden. Ze zorgen voor wat extra warmte in huis en zijn daarnaast heerlijk om overheen te lopen.

De voordelen van een vintage vloerkleed in beige

Beige is een ideale kleur voor een (vintage) vloerkleed. Een kleed is van zichzelf al warm, maar de kleur beige versterkt dit nog meer. Deze kleur is immers warmer dan wit, zwart en veel fellere kleuren. Alleen dat is al een goede reden om een vintage vloerkleed in beige te overwegen.

Verder is beige ook een vrij neutrale kleur. Opvallende en felle kleuren zijn soms lastig te combineren, maar een beige vintage vloerkleed past in bijna elk interieur. Op die manier is een beige vintage kleed ook ontzettend handig als je wat balans in je woning wil brengen. Als er veel koude, warme of felle kleuren terugkomen in je interieur, kan een element als een vintage kleed in beige helpen om het kleurgebruik evenwichtiger maken.

Beige of taupe vloerkleed?

Taupe en beige zijn beide neutrale kleuren die veel op elkaar lijken, maar er zijn subtiele verschillen tussen hen. Beige heeft over het algemeen een warmere ondertoon, neigend naar crèmekleurig met een vleugje bruin. Een taupe vloerkleed daarentegen heeft een iets koelere ondertoon en neigt meer naar grijs met een hint van bruin. In termen van interieurdesign kan beige een zachtere en traditionelere uitstraling hebben, terwijl taupe een meer eigentijdse en verfijnde sfeer kan creëren.

Voor ieders smaak wat wils

Bij Decorette zijn we grote fans van vintage vloerkleden in beige, maar mocht dat onverhoopt niet jouw smaak zijn, wees dan niet getreurd. In ons ruime assortiment vind je nog meer vloerkleden, waaronder ook vintage vloerkleden in andere kleuren. Daarnaast hebben we nog veel meer om je woning een make over te geven, zoals prachtig behang of mooie raamdecoratie. Wil je je huis opfrissen? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Ons assortiment vind je in onze Decorette-winkels. Hiervan zijn er tientallen verspreid over heel Nederland, waardoor er altijd wel eentje bij je in de buurt zit. In onze winkels vertellen we je graag meer over ons aanbod, zodat jij beter kunt inschatten wat het beste bij je past. Kom je snel eens langs?

Bekijk ons assortiment

Vintage vloerkleed beige kopen?

Een beige vintage vloerkleed kopen doe je bij Decorette met een fijn gevoel. Je kunt bij ons namelijk altijd terecht voor persoonlijk advies en daarnaast maken we je nieuwe vloerkleed graag op maat. Dus wil je graag een vintage vloerkleed in beige op jouw vloer hebben liggen? Kom dan bij ons langs en bespreek met ons de mogelijkheden!