Parade tapijten

Een Parade tapijt staat voor een luxe vloerkleed met een rijke uitstraling. De producten zijn speciaal gemaakt om warmte en comfort te bieden. Met Parade tapijten loop je het liefst de hele dag op je blote voeten door je huis. Want van zo’n zacht product kun je optimaal genieten. Dat is waar tapijt voor bedoeld is! Lees hieronder meer.


Luxe en comfortabel tapijt van Parade

Onze dagelijkse behoeften zijn de basis voor Parade. Het gevoel van geborgenheid, veiligheid en warmte is wat deze tapijten uitstralen. Hoewel dit merk de trends op de voet volgt, zijn de producten tijdloos en duurzaam. Een kwalitatief product dat nog jarenlang meekan. Je vindt in de collectie zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden. Parade is het beste van het beste. Het luxe vloerkleed geeft jouw woning een geheel andere look, maar het heeft nog tal van andere voordelen.

De voordelen van Parade tapijt

In een ruimte zonder tapijt kunnen televisiegeluiden, een tikkende klok of pratende mensen als storend worden ervaren. Een vloerkleed of tapijt heeft de kwaliteit om geluiden te dempen. Het wordt direct een stuk aangenamer in jouw huiskamer. Daarnaast kan de verwarming een paar graden lager, want het zachte oppervlakt houdt warmte vast. Het isoleert super! Onze experts kunnen je hier meer over vertellen in de winkel.

Ons assortiment Parade tapijten

De Parade vloerkleden en tapijten zijn geschikt voor iedere woonstijl. In het veelzijdige kleurpalet vind je altijd een kleur die jouw stijl versterkt. Een diversiteit aan vrolijke kleuren voor een opvallende look, natuurtinten voor een landelijk interieur of vintage voor mensen die industrieel wonen. Loop onze winkel eens binnen om alle kleurstalen en het assortiment te bekijken. Met een Parade vloerkleed en tapijt mag je er op rekenen dat deze op ecologisch verantwoorde wijze is geproduceerd.

Parade tapijt voor de trap

Door de luxe, basic uitstraling zijn de producten van Parade overal toepasbaar. Kamerbreed in de slaapkamer en als sfeervol vloerkleed in de woonkamer. Ook het bekleden van een trap behoort tot de mogelijkheden.

Het tapijt van Parade wordt op maat gemaakt en door onze experts gelegd. Traprenovatie is een secuur werkje maar de klus helemaal waard. Een mooi afgewerkte trap is enorm bepalend voor een strak aanzicht. Laat je adviseren in onze winkel of geef eens een belletje voor de mogelijkheden.

Parade vloerkleden kopen bij Decorette

Wil je een Parade vloerkleed of tapijt kopen met een eigentijdse kleur, prachtig dessin en verrassende structuur? De Parade collecties van Decorette hebben het allemaal. Kom het ontdekken onder het genot van een kop koffie.

Afspraak maken
Winkels
Webshop
bonaparte vloerkleden
vloerkleden desso
vloerkleden hoogpolig
vloerkleed kinderkamer libelle
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Vloerkleden zijn praktisch en mooi. Als je de juiste kiest natuurlijk. Bij Decorette kun je ze helemaal zelf samenstellen. Laat je eerst inspireren in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels