Buitenverf

Verf buiten voor een optimale bescherming in de mooiste kleuren. Eigentijdse kleuren maar ook authentieke kleuren zoals Grachtengroen. Je huis is een kostbaar bezit en dat wil je natuurlijk goed onderhouden. Onze verfbuiten producten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij geven je graag advies over de juiste soort verf en kleur van je woning.  Ervaar onze deskundigheid en kom langs in één van onze 52 winkels.

Verf buiten in de juiste kleur

Bij de keuze voor de juiste kleur verf buiten moet je rekening houden met de kleur in de omgeving. Maar  ook weersinvloeden en UV- straling spelen een rol bij de keuze van het juiste product.

Bij Decorette kan je kiezen uit een ruim kleurenaanbod van tijdloze kleuren voor het houtwerk van je woning.

Onze verf buiten producten zijn op de mengmachine in vele kleuren te mengen!  Natuurlijk is een uitgebreide kleurdocumentatie in de winkel aanwezig.

Ons assortiment verf buiten

Bij Decorette kun je kiezen uit een hoogwaardige collectie verf buiten. Topmerken met ieder hun eigen kwaliteiten:

  • Flexa

  • Flexa Pure

  • Sikkens

Met onze uitgebreide kleurdocumentatie wordt het kiezen van de juiste kleur een feestje.

Naast de topkwaliteit van onze verf buiten merken vind je in onze winkels het juiste gereedschap om de verf te verwerken.

Verf buiten

Professionele verf is niet alleen belangrijk voor binnen maar zeker voor buiten.  Factoren zoals het weer zijn direct van invloed op het onderhoud van je huis. Maar ook de ligging van je huis speelt een rol. Met onze hoogwaardige producten verf buiten garanderen wij een optimale bescherming van je huis.

Onze producten, van grondverf tot hoogglanslak  zorgen voor een langdurige bescherming van je houtwerk. In de mooiste kleuren van eigentijds tot traditioneel. Kom eens langs in een van onze winkels, waar we je graag adviseren

Verf buiten kopen en zelf aan de slag?

Of toch liever niet? Onze deskundigen regelen vakkundig uitvoer van het buitenschilderwerk. Ook onze diensten zijn van topkwaliteit. Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van buitenverf met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Mijdrecht, Nijkerk, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Wesepe.

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op jouw gevel is bepalend voor de uitstraling van het huis. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.