• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Beits kleuren

Laat je houtwerk stralen met onze uitgebreide collectie beits in diverse kleuren. Bij Decorette hebben we de perfecte oplossing om je houtwerk te verzorgen, te beschermen én een frisse uitstraling te geven. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke houtlook of een gedurfd kleuraccent, onze dekkende beits biedt talloze mogelijkheden. Ontdek de prachtige kleuren en laat je inspireren door onze collectie. Kom langs in één van onze winkels en ervaar zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze beitsproducten.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Hoogeveen, Leiderdorp, Rotterdam, Roelofarendsveen, Utrecht en Vught

Beits kleuren

De eigenschappen van gekleurde beits

Beits wordt in de eerste plaats gebruikt om hout op een mooie manier af te werken en te verzorgen. Het dringt gedeeltelijk door in het hout en zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is. Daarnaast heeft beits een vochtregulerende werking. Maar naast deze algemene eigenschap komt beits in allerlei kleuren voor. Beits met kleur is dus niet alleen geschikt om je hout mee te verzorgen, maar ook om het een nieuwe look te geven, Gekleurde beits kan wat dat betreft vergeleken worden met verf, hoewel verf de verzorgende eigenschappen van beits niet heeft.

Ons assortiment beits in vele kleuren

In ons assortiment vind je beits in verschillende kleuren. Er is genoeg keuze om je hout de kleur te geven die je wilt. Verder hebben we gekleurde beits op waterbasis. Een positieve eigenschap van dit soort beits is dat het minder belastend is voor het milieu. Overigens geldt uiteraard dat er voor welke gekleurde beits je ook kiest, je altijd profiteert van de verzorgende en beschermende eigenschappen die elke soort beits geeft.

Wil je je houtwerk wel verzorgen zoals dat kan met gekleurde beits, maar zonder dat de look verandert? Dan is transparante beits, die je ook in ons assortiment vindt, de beste optie.

De woonwinkels van Decorette

Wil je graag gebruik maken van onze gekleurde beits, maar wil je eerst meer weten over de vele opties die we hebben? Dan zien we je graag in één van onze Decorette-winkels. Hier vind je ons assortiment en ook staan we er altijd voor je klaar om je te voorzien van interieuradvies of om meer te vertellen over de mogelijkheden.

Naast beits en verf hebben we in ons assortiment nog veel meer producten om je woning te voorzien van een nieuwe look. Zo hebben we prachtig behang met uiteenlopende designs, veel verschillende soorten vloeren en raamdecoratie, die zowel decoratief als nuttig zijn. Als je je interieur een upgrade wilt geven, ben je bij Decorette dan ook aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment

Beits met kleur kopen?

Beits in allerlei verschillende kleuren koop je bij Decorette. We staan in onze winkels altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Verder hebben we een eigen schilderservice, deze professionals weten als geen ander hoe je beits het beste kan aanbrengen. Kom langs voor ons assortiment, advies en/of geef het schilderwerk uithanden. Bespreek alle mogelijkheden in onze woonwinkels.