Beits kleuren

Bij Decorette vind je een ruim assortiment beits in verschillende kleuren. Deze dekkende beits is ideaal om houtwerk te verzorgen, te beschermen en om het te voorzien van een nieuwe look. Wil je meer weten over onze beits en de kleuren waarin deze beschikbaar is? Ontdek dan de mogelijkheden! 

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van beits met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Vught.

De eigenschappen van gekleurde beits

Beits wordt in de eerste plaats gebruikt om hout op een mooie manier af te werken en te verzorgen. Het dringt gedeeltelijk door in het hout en zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is. Daarnaast heeft beits een vochtregulerende werking. Maar naast deze algemene eigenschap komt beits in allerlei kleuren voor. Beits met kleur is dus niet alleen geschikt om je hout mee te verzorgen, maar ook om het een nieuwe look te geven, Gekleurde beits kan wat dat betreft vergeleken worden met verf, hoewel verf de verzorgende eigenschappen van beits niet heeft.

Ons assortiment beits in vele kleuren

In ons assortiment vind je beits in verschillende kleuren. Er is genoeg keuze om je hout de kleur te geven die je wilt. Verder hebben we gekleurde beits op waterbasis. Een positieve eigenschap van dit soort beits is dat het minder belastend is voor het milieu. Overigens geldt uiteraard dat er voor welke gekleurde beits je ook kiest, je altijd profiteert van de verzorgende en beschermende eigenschappen die elke soort beits geeft.

Wil je je houtwerk wel verzorgen zoals dat kan met gekleurde beits, maar zonder dat de look verandert? Dan is transparante beits, die je ook in ons assortiment vindt, de beste optie.

De woonwinkels van Decorette

Wil je graag gebruik maken van onze gekleurde beits, maar wil je eerst meer weten over de vele opties die we hebben? Dan zien we je graag in één van onze Decorette-winkels. Hier vind je ons assortiment en ook staan we er altijd voor je klaar om je te voorzien van advies of om meer te vertellen over de mogelijkheden.

Naast beits en verf hebben we in ons assortiment nog veel meer producten om je woning te voorzien van een nieuwe look. Zo hebben we prachtig behang met uiteenlopende designs, veel verschillende soorten vloeren en raamdecoratie, die zowel decoratief als nuttig zijn. Als je je interieur een upgrade wilt geven, ben je bij Decorette dan ook aan het juiste adres,

Beits met kleur kopen?

Beits in allerlei verschillende kleuren koop je met een heerlijk gevoel bij Decorette. Dit komt niet alleen door het fantastische product, maar ook door onze hoogwaardige service. We staan in onze winkels altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en ook op andere manieren kun je contact met ons opnemen. Verder hebben we een eigen schilderservice. Deze professinals weten als geen ander hoe je beits het beste kan aanbrengen, dus bij hen kun je terecht voor advies of gewoon om hen je het werk uit handen te laten nemen. Bespreek alle mogelijkheden in onze Decorette-winkels!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op jouw gevel is bepalend voor de uitstraling van het huis. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels