Vinyl vloeren

De juiste vinyl vloer is enorm belangrijk voor de uitstraling van ons huis. De vloer is de basis; het fundament. In ons assortiment vind je een grote diversiteit aan dessins en kleuren. Kijk even rond!

vinyl betonlook
vinyl houtlook
vinyl kamerbreed
vinyl ondervloer
vinyl tegels

Vinyl vloeren

Een vinyl vloer is de perfecte, onderhoudsvrije vloer. Een vloer moet niet alleen passen in het interieur, hij dient ook comfortabel te zijn. Een vinylvloer heeft een goede isolatiewaarde en is geluiddempend.

Decorette heeft deze ideale vloer in alle designs van vinyl met houtlook tot betonlook vinyl. Bij Decorette maak jij de juiste keus voor deze perfecte vloer. Bezoek ons en ervaar het zelf!

De juiste vloer van vinyl

Kies je voor een vinyl vloer met visgraatmotief of toch een ander design? Vinyl vloeren kun je eigenlijk in het hele huis laten leggen. In de living, slaapkamer en zelfs in de badkamer komt deze vloer helemaal tot zijn recht. Een vinylvloer beschikt over een sterke toplaag waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Ook al gebruik je de ruimte intensief, de vloer blijft als nieuw. Daarbij is een vinyl vloer gemakkelijk schoon te houden. 

Onze collectie vinylvloeren

Kies de vinyl vloer die perfect past in jouw stijl. Bij Decorette is er een ruime keuze in kleur, dessins en structuur. Ga je voor een industriële look, dan kies je voor beton. Kies je eerder voor neutraal dan scoor je met houtlook vinyl in de living of slaapkamer. Zo heb je altijd een fraaie vloer met levensechte prints van houtsoorten, zoals vergrijsd eiken of karakteristieke planken. Of kies voor een Novilon vloer. Er is altijd een type vinyl dat bij jouw woonstijl past. Decorette biedt jou een collectie van bijvoorbeeld: 

  • vinyl houtlook
  • vinyl betonlook
  • vinyl tegels
  • vinyl visgraat  

Decorette verzorgt het meten en leggen als jij dat wenst. Vakkundig, omdat de vloer goed moet zijn.

De juiste sfeer met een zeil vloer

Welke vinylvloer je ook kiest, bij Decorette slaag je altijd voor de mooiste vloer. Je kiest dan voor comfort en sfeer. We zorgen dat de vloer perfect gelegd wordt, zodat jij kunt genieten. Heb je toevallig de luxe van vloerverwarming? Vinyl is daarvoor een perfecte vloerbedekking, maar ook met radiatoren voelt de vloer warm aan. Met deze vloer creëer je de perfecte basis voor het ultieme thuisgevoel. 

Bekijk ook eens onze andere vloeren om inspiratie op te doen. En wil jij je nieuwe vloer in het zonnetje zetten, of juist niet? Wij hebben ook een ruim assortiment binnenzonwering.

Een vinyl vloer kopen met uitstekende service

Een vinyl vloer kopen doe je niet elk jaar. Decorette geeft jou alle advies en mogelijkheden om de ideale vloer in huis te krijgen. Op de website kun je een eerste inspiratie opdoen, maar je kunt ook ideeën opdoen in één van onze 52 winkels. Je krijgt dan een persoonlijk advies om de juiste vinylvloer te kiezen.

We komen ook graag bij jou over de vloer om de sfeer van jouw inrichting te proeven en vrijblijvend mee te denken. Maak een gratis afspraak of kom eens langs!

Dichtstbijzijnde winkel

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette