Houtlook vinyl

Met een vinyl vloer met houtlook bereik je dezelfde uitstraling in huis als met een echte houten vloer. Met kwaliteit vinyl heb je een natuurgetrouw vinyl houten vloer voor een vinyl prijs. Niet alleen worden er bomen gespaard, maar een vinyl vloer heeft meerdere voordelen. 


Praktisch houtlook vinyl

Een ongekend gebruiksgemak door de harde toplaag, waardoor onderhoud geen schuren en lakken betekent. Een meer dan uitstekende isolatiewaarde en perfect geschikt voor vloerverwarming. Overtuigd? Decorette heeft de juiste vinyl vloeren in verschillende houtdessins. Kom snel langs in onze winkels en laat je verrassen.

De mooiste vinyl vloeren met houtlook

In de living en slaapkamer zijn de luxe vinyl vloeren van Decorette bijna niet van echt hout te onderscheiden. Welke houtstijl je ook kiest, ze hebben allen een karaktervolle uitstraling. De houtlook vinyl vloer zorgt altijd voor een warme sfeer. Of je nu kiest voor vinyl in wit of een vinyl vloer met visgraat-motief, je zult verbaasd zijn over de gelijkenis met laminaat of parket. 

Ons assortiment vinyl vloeren houtlook

Een perfecte vloer is niet alleen fraai, maar moet ook duurzaam zijn en gemakkelijk te onderhouden. Vinyl heeft als eigenschap dat het goed isoleert en geluiddempend is. Een vinyl vloer zorgt voor een mooie look en voor een prettige akoestiek in de woning. Met een houtlook vloer kun je natuurlijk alle kanten op. Ga je voor de vinyl houtlook vloer dan zijn dit enkele voorbeelden: 

  • Visgraat vinyl
  • Vinyl klik laminaat
  • Wit hout vinyl
  • Rustiek hout vinyl 

De stille vloer

Vinyl vloeren zijn stil, warm en geven een groot loopcomfort. Vloeren met een hart van hout zorgen voor een warme sfeer. Het is aan jou welke houtsoort je kiest voor de living, slaapkamer en de badkamer zodat de juiste sfeer wordt bereikt. Decorette zorgt ervoor dat de houtlook vinyl vloer vakkundig gelegd wordt, zodat jij er jarenlang plezier van hebt. 

Een houten vinyl vloer is haast onverwoestbaar. Dankzij de toplaag wordt er een sterke finish gevormd, waardoor jouw vinyl vloer met houtlook er perfect blijft uitzien. We laten je graag zien hoe je eenvoudig sfeer je aan je huis kunt toevoegen en helpen bij de keuze voor een spannend behang of mooie gordijnen in combinatie met je houtlook vloer. 

Een vinyl vloer in houtlook kopen met goed advies

Decorette heeft niet alleen een uitgebreide collectie van vinyl hout, maar heeft ook alle kennis in huis om de perfecte vinyl vloer te bieden. We geven advies om de juiste sfeer in jouw huis te bereiken. Dat doen we graag vanuit onze winkels. Samen zorgen we voor de beste keuze. Wij willen niets liever dan dat je tevreden bent over de vinyl vloer met houtlook in jouw huis. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak, dan komen wij naar jou! 

Afspraak maken
Winkels
vinyl betonlook
vinyl kamerbreed

Kamerbreed vinyl

vinyl ondervloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels