• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vinyl houtlook

Ben je op zoek naar een nieuwe, onderhoudsvriendelijke vloer? Met een vinyl vloer met houtlook creëer je dezelfde warme uitstraling in huis als met een echte houten vloer. Kwalitatief vinyl biedt een natuurgetrouwe houten uitstraling voor een aantrekkelijke prijs. Naast het sparen van bomen heeft een vinyl vloer nog meer voordelen.

vinylvloer houtlook

Praktisch en comfortabel

Ons vinyl met houtlook heeft een ongekend gebruiksgemak door de harde toplaag, waardoor onderhoud geen schuren en lakken betekent. Ze hebben een meer dan uitstekende isolatiewaarde en zijn perfect geschikt voor vloerverwarming. Overtuigd? Decorette heeft een ruime collectie vinyl vloeren met verschillende dessins. Kom snel langs in één van onze winkels en laat je verrassen.

De mooiste vinyl vloeren met houtlook

In de living en slaapkamer zijn de luxe vinyl vloeren van Decorette bijna niet van echt hout te onderscheiden. Welke houtstijl je ook kiest, ze hebben allemaal een karaktervolle uitstraling. De houtlook vinyl vloer zorgt altijd voor een warme sfeer. Of je nu kiest voor hout vinyl in wit of een vinyl vloer met visgraatmotief, je zult verbaasd zijn over de gelijkenis met laminaat of parket.

Ons assortiment zeil met houtlook

Een perfecte vloer is niet alleen fraai, maar moet ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Vinyl heeft als eigenschap dat het goed isoleert en geluiddempend is. Een houtlook zeil zorgt voor een mooie look en voor een prettige akoestiek in de woning. Met een houtlook vinyl vloer kun je natuurlijk alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Visgraat vinyl
  • Vinyl klik-laminaat
  • Without vinyl
  • Rustiek hout vinyl

De stille vloer

Vinyl vloeren zijn stil, warm en geven een groot loopcomfort. Het uiterlijk van hout zorgt voor een warme sfeer. Het is aan jou welke houtsoort je kiest voor de living, slaapkamer en de badkamer, zodat de juiste sfeer wordt bereikt. Decorette zorgt ervoor dat de vinyl vloer vakkundig gelegd wordt, zodat jij er jarenlang plezier van hebt.

Een houten vinyl vloer is haast onverwoestbaar. Dankzij de toplaag wordt er een sterke finish gevormd, waardoor jouw vinyl vloer er perfect blijft uitzien. We laten je graag zien hoe je eenvoudig sfeer je aan je huis kunt toevoegen en helpen bij de keuze voor een spannend behang of complementerend vloerkleed in combinatie met je houtlook vloer.

Bekijk ons assortiment

Vinyl in houtlook kopen

Decorette heeft niet alleen een uitgebreide collectie van vinyl hout, maar heeft ook alle kennis in huis om de perfecte vinyl vloer te bieden. We geven advies om de juiste sfeer in jouw huis te bereiken. Dat doen we graag vanuit onze winkels. Samen zorgen we voor de beste keuze. Wij willen niets liever dan dat je tevreden bent over jouw nieuwe zeilvloer met houtlook. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak, dan komen wij naar jou!