Visgraat vinyl

Ga voor een vinyl visgraatvloer als het tijd is voor een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken, gang, slaapkamer of hal. Visgraat vinyl geeft je interieur een luxueuze uitstraling, warmte en een bijzonder patroon. Een vinyl vloer met visgraatmotief is tijdloos en bijzonder sfeervol.


Altijd hoge kwaliteit

Met een visgraat vinyl vloer van Decorette kies je voor een vloer waar je jarenlang plezier aan beleeft. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze woonwinkels! 

Voor elke ruimte

Je hoeft niet per se in een grachtenpand te wonen om visgraat vloer te leggen, integendeel. De authentieke sfeer die een visgraatmotief ademt past in ieder huis. Ook hoef je allang niet meer te gaan voor een vloer van echt hout. Niet alleen in de woonkamer, maar eigenlijk in elke ruimte, komt een vinyl visgraat vloer goed tot zijn recht. In de keuken, de hal, de slaapkamer en de badkamer.

Een vinyl vloer biedt comfort. Warmte door zijn goede isolatiewaarde en stilte door de goede geluiddemping en akoestiek. Zeil is daarbij ook nog onderhoudsvrij. Vinyl met visgraatmotief is dus niet alleen mooi, maar bovenal gemakkelijk. De coating van de toplaag is supersterk en zorgt voor een krasvrije vloer die jarenlang mooi blijft. Het legpatroon van de vinyl vloer leent zich voor elke ruimte en geeft altijd een elegante twist. 

Ons assortiment visgraat zeil

We hebben diverse prachtige visgraat vinyl vloeren bij Decorette. Deze vinyl vloeren met het visgraatpatroon zijn van topkwaliteit en erg realistisch. Kies je voor visgraat vinyl met houtstructuur dan is het zichtbare patroon zelfs voelbaar in de planken.

Naast een visgraat vinyl vloer, kun je bij ons terecht voor veel meer mooie vloeren. Decorette biedt natuurgetrouwe vinyl houtlook vloeren aan in verschillende legpatronen zoals: 

  • Vinyl met visgraatmotief
  • Vinyl met strokenmotief

Meer dan mooie vloeren alleen

Heb je de smaak te pakken en wil je je nieuwe vloer extra tot zijn recht laten komen door de muren op te frissen met een likje verf of een mooi behang? Ook daarvoor slaag je bij Decorette, de woonwinkel waar je alles vindt voor jouw inrichting. Bekijk ter inspiratie en om te vergelijken ook eens onze andere mooie vinyl vloeren. Ook hebben we in onze collectie hebben we ook prachtige PVC visgraat vloeren.

De juiste visgraat vinyl vloer kopen met passende service

Jouw ultieme visgraat zeil bestellen doe je bij Decorette. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Decorette is specialist in vinyl en biedt de beste kwaliteit Novilon vloeren en vinyl vloeren. Onze perfectionistische vakmensen leggen de vloer bij jou thuis. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak of bezoek één van onze winkels. Laat je inspireren en vind jouw perfecte visgraat look!

Afspraak maken
Winkels
vinyl betonlook
vinyl houtlook
vinyl kamerbreed
vinyl ondervloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels