Horren op maat

Als je met een gerust hart van de zomer wil genieten, dan zijn horren op maat echte aanraders. Ze houden vervelende beestjes buiten en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Bij Decorette kun je terecht voor horren op maat van hoogwaardige kwaliteit, die je voor bijna alle soorten ramen en deuren kunt gebruiken. Ontdek snel de mogelijkheden!


Waarom kiezen voor een hor op maat?

Horren op maat zijn een ideale manier om in de zomer vervelende insecten buiten de deur te houden. Met een rolhor op maat voor je raam of deur krijgt dit ongedierte geen kans om binnen te komen. Op deze manier kun je met een gerust hart alles openzetten om je huis lekker fris en koel te houden. Wie wil dat nou niet?

Een ander voordeel van horren op maat is dat ze voor veel situaties geschikt zijn. Bij verschillende soorten ramen en deuren kun je ze gebruiken. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Enkele ramen
  • Enkele deuren
  • Deuren en ramen die naar buiten opengaan
  • Deuren en ramen die naar binnen open gaan
  • Schuifpuien
  • Dakramen

Zoals je ziet, zijn er bijna geen situaties waar een rolhor op maat niet bij past. Het is wel zo dat het plaatsen van een rolraamhor of rolhordeur op maat in het ene geval net wat eenvoudiger is dan in het andere. Als je hier meer oevr wil weten, voorzien we je graag van alle informatie die je nodig hebt.

Het monteren van horren op maat

Als je graag horren op maat in je woning wil hebben, is het van belang dat er op je raam- of deurkozijnen ook geleiders gemonteerd worden. Door deze geleiders gaat de hor naar boven of beneden. Maar ze hebben nog een andere belangrijke functie: ze zorgen ervoor dat je raamrolhor of deurrolhor op maat de boel goed afsluit. Zo minimaliseer je de kans dat ongedierte toch via kleine stukjes die niet goed zijn afgesloten kunnen binnenkomen. Daarnaast is dit systeem eenvoudig in gebruik, waardoor je in een handomdraai de hor open of dicht kunt doen.

Bespreek met ons jouw opties

Wil je meer weten over de mogelijkheden van horren op maat of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan langs in één van onze Decorette-woonwinkels en we bespreken het graag met je. We hebben tientallen winkels verspreid over heel Nederland, dus we zitten altijd wel ergens bij je in de buurt.

In onze winkels kun je overigens nog veel meer vinden dan alleen horren op maat. We hebben bijvoorbeeld allerlei andere soorten horren, – die we ook voor je op maat kunnen maken – maar ook andere voren van raamdecoratie, zonwering, vloeren en behang, Voor een nieuwe look van je interieur ben je bij Decorette aan het juiste adres.

Hor op maat kopen?

Horren op maat koop je bij Decorette met een yes-gevoel. Niet alleen omdat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en uiteraard perfect passen in je deur- en raamkozijnen, maar ook vanwege onze service. Bij ons kun je altijd terecht voor persoonlijk advies en – mocht je er behoefte aan hebben – kan onze montageservice het plaatsen van de horren voor je uit handen nemen. Kom vooral langs in één van onze winkels en we gaan graag met je in gesprek over jouw opties!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels