Rolluiken

Rolluikken zijn populair! Rolluiken zijn een multifunctionele, veilige vorm van buitenzonwering. Bij Decorette heb je de keuze uit diverse soorten rolluiken met verschillende soorten bediening.

We denken graag met je mee over welk rolluik het beste bij jouw wensen en woonstijl past. Jouw persoonlijke smaak en een excellente service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel! Kom langs bij ons in de winkel en ervaar het zelf.

Koel én veilig met een hoogwaardig rolluik

Rolluiken hebben verschillende fijne functies en eigenschappen. Vanzelfsprekend beschermen ze in de zomer tegen warmte en houden ze je huis heerlijk koel. Maar ook in de winter komt een rolluik goed van pas, omdat het ook kou tegenhoudt. En wist je dat rolluiken ook geluid van buitenaf dempen? Heerlijk.

Daarnaast zijn rolluiken een perfecte hindernis voor ongewenste gasten. Rolluiken doen prima dienst als inbraakpreventie. Ze blokkeren als een onbevoegd persoon ze van de buitenkant probeert op te tillen. Dit maakt het rolluik de ideale zonwering voor wie zich thuis extra veilig en beschermd wilt voelen. 

Ons assortiment rolluiken

Decorette helpt je graag aan de perfecte zonwering voor jouw woonsituatie. Ben je geïnteresseerd in onze maatwerk rolluiken? Bij ons vind je elektrische rolluiken en handmatige rolluikken van hoogwaardige kwaliteit. Onze elektrische rolluikken zijn verkrijgbaar met twee soorten bediening: 

  • Rolluik met draaischakelaar 

  • Rolluik met afstandsbediening

Het voordeel van een elektrisch rolluik met afstandsbediening is dat je eenvoudig vanuit heel je huis één of meerdere rolluiken tegelijk kunt bedienen. Is het niet heerlijk om ’s ochtends vanuit je bed je rolluik te openen? 

De elektrische rolluiken van Decorette zijn uitgerust met een Somfy motor van hoge kwaliteit. Deze zorgt voor een makkelijke bediening van je rolluik en ze heeft een hindernisherkenning. Dit betekent dat je elektrische rolluik automatisch afslaat als er een obstakel voor het rolluik staat. Hierbij kun je denken aan een openstaande deur, een vaas en zelfs vorst. Zo loopt je rolluik nooit vast! 

Decorette is dé expert op het gebied van rolluiken in Nederland. Heb je vragen over de mogelijkheden van onze rolluiken op maat? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.  

Decorette vervult al je woonwensen onder één dak

Een huis waar jij je vertrouwd voelt en 100% jezelf kan zijn, dat is waar Decorette voor gaat. Het veilige gevoel van een stevig rolluik draagt daar zeker aan bij, maar wij zetten graag dat stapje extra. In de vorm van een breed assortiment met werkelijk alles voor jouw interieur onder één dak, bijvoorbeeld. Van raamdecoratie tot vloeren, bij Decorette shop je het allemaal. 

Daarnaast staat bij ons de klant écht op 1. Dit laten we blijken uit onze persoonlijke aanpak, waarbij we jou zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Vind je het bijvoorbeeld fijn als we je rolluiken voor jou komen bevestigen? Dan kun je gebruikmaken van onze deskundige montageservice.  

Rolluiken kopen doe je vertrouwd bij Decorette

Ben je klaar om een rolluik te bestellen? Een rolluik kopen doe je met een veilig en prettig gevoel bij Decorette. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en zetten deze vervolgens om in werkelijkheid. 

We hebben maar liefst 52 winkels waar wij jouw dromen met plezier realiseren. Voor jouw rolluik op maat kun je terecht in bijna al onze woonwinkels met uitzondering van Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam. Zien we je binnenkort verschijnen? 

 

Afspraak maken
Winkels
zonwering zonnescherm
zonwering markiezen
screens zonwering
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette