Behangservice

Behang is een geweldig product. Het geeft je de mogelijkheid om de stijl van jouw huis binnen no-time compleet te veranderen. Het geeft je huis uitstraling en sfeer. Maar ervoor zorgen dat het behang mooi komt te hangen, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom zijn er de behangers van de behangservice van Decorette!

 


Behang laten plaatsen

Behangpapier maakt van jouw saaie muur een prachtexemplaar en een echte eyecatcher, simpel en snel. Althans als je twee rechterhanden hebt. Heb jij het behang van je dromen gevonden, maar zou jij niet misstaan in het programma ‘Help mijn man, of vrouw, is klusser’? Of heb je er simpelweg de tijd niet voor en wil je daarom je muren laten behangen? Geen probleem. De ervaren behangers van Decorette staan voor je klaar. Onze specialisten komen met alle liefde je behang plaatsen.

Gun jezelf een profesionele behanger

Onze interieurdesigners kunnen berekenen hoeveel behang jij nodig hebt, rekening houdend met de afmeting, het patroon etc. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van onze inmeetservice. Zo koop je nooit te veel. Of je nou je hele huis wilt laten behangen of alleen die ene muur wilt laten behangen; met een topbehanger van Decorette zit je altijd goed!

Als we samen het perfecte behang hebben gevonden, dan wil je natuurlijk dat het goed op je muur wordt aangebracht. Behang met bobbels en dat scheef geplakt is, komt niet goed tot zijn recht. Daarom slaag je bij ons voor behang inclusief behangen. Decorette is er om het jou gemakkelijk te maken. Misschien kun jij heel goed behangen, maar heb je een druk leven en ben je blij met elke vrije minuut die je hebt? Dan is het logisch dat je geen zin hebt om te behangen en is de behangservice van Decorette de perfecte oplossing voor comfort!

Maak een vrijblijvende afspraak of kom naar de winkel bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het inhuren van behangers bij Decorette?

De kosten van onze behangservice verschillen per project. Factoren die een rol spelen, zijn onder andere het type behang en de grootte van het oppervalk dat je wilt behangen. Een vast prijs voor behangen per m2 kunnen we dan ook niet geven. Wil je een indicatie van de kosten voor jouw project? Neem dan contact met ons op.

Welke soorten behang kunnen jullie plaatsen?

Behang is er in verschillende soorten. Bij Decorette kunnen we de meeste bekende soorten voor je behangen. Je kunt bij ons dan ook terecht voor:

  • Renovlies behangers
  • Glasvlies laten behangen
  • Vinylbehang laten zetten
  • Glasweefsel laten behangen

Onze behangers zijn ervaren en draaien voor een behangklus niet snel hun hand om, welk type behang het ook is.

Wanneer komt de behanger langs?

Afspreken met onze behangservice worden altijd in overleg met elkaar gepland. We proberen om de afspraak in te plannen op een moment dat het jou uitkomt. Omdat we ook van onze eigen planning afhankelijk zijn, kunnen we geen garanties geven. Maar we gaan ervoor dat je zo min mogelijk ongemak van deze afspraak ervaart.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels