Behangservice

Behang is een geweldig product. Het geeft je de mogelijkheid om de stijl van jouw huis binnen no-time compleet te veranderen. Het geeft je huis uitstraling en sfeer.

Het maakt van jouw saaie muur een pracht exemplaar en een echte eyecatcher. Simpel en snel, althans als je twee rechterhanden hebt. Heb jij het behang van je dromen gevonden, maar zou jij niet misstaan in het programma ‘Help mijn man, of vrouw, is klusser’? Of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Geen probleem. De specialisten van Decorette staan voor je klaar. Onze vakkundige behangers komen met alle liefde deze klus klaren.

Onze interieur designers kunnen voor u berekenen hoeveel behang er nodig is, rekening houdend met de afmeting, het patroon etc. Zo koop je nooit teveel.

Als we samen het perfecte behang hebben gevonden, dan wil je natuurlijk dat deze goed op je muur komt te zitten. Behang met bobbels en dat scheef aangebracht is, komt niet tot zijn recht. Decorette is er om het jou gemakkelijk te maken. Misschien kun jij hartstikke goed behangen, maar heb jij een gigantisch druk leven en ben je blij met elke vrije minuut die je hebt? Dan is het logisch dat je geen zin hebt om te behangen. De behangservice van Decorette is dan de perfecte oplossing en comfort!

Maak een vrijblijvende afspraak via afspraak maken of kom naar de winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken
Winkels
3D interieuradvies
creatieve workshops
interieuradvies
montageservice
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels